Hvordan Design en grunnleggende side med FTP

Hvordan Design en grunnleggende side med FTP


Ved utvikling av din egen hjemmeside, trenger du et sted å lagre filene dine, slik at de kan nås fra Internett. Filer som er lagret bare på harddisken på datamaskinen din vil kun være tilgjengelig for deg. Derfor må du flytte disse filene til en server koblet til ditt nettsted. Bruk File Transfer Protocol (FTP) for å laste opp og laste ned disse filene til en server som gjør at besøkende på nettstedet ditt for å få tilgang til bilder og dokumenter. For å gjøre dette, må du vite hvordan du bruker FTP-programvaren.

Bruksanvisning

1 Start din FTP-programvaren. Klikk på programikonet eller filnavn.

2 Koble FTP verktøyet programvare til serveren. Angi IP-adressen og din webadresse i egne seksjoner på FTP arbeid skjermen. Trykk enter".

3 Logg inn på din FTP plass på serveren. Skriv inn brukernavn og passord i de tilhørende tekstfeltene på FTP arbeidsplass. Trykk enter".

4 Last opp filer til serveren din. Dra filer fra den lokale filen mappen til serveren filen mappe på FTP arbeidsområdet. Du kan også høyreklikke en fil og velg "Last opp" fra pop-up menyen. De to menyer vil bli plassert på FTP arbeidsområdet skjermen og vises når du kobler til serveren og logge inn i programmet. Lokale filer er de som ligger på harddisken på datamaskinen. Server-filer er de som befinner seg på den eksterne serveren. Laste opp lokale filer til serveren vil tillate besøkende til å få tilgang til disse filene.

5 Laste ned filer fra serveren. Dra en fil fra mappevinduet serveren filen til lokal fil mappevinduet. Du kan også høyreklikke en fil og velg "Last ned" fra pop-up menyen. Laste ned filer fra serveren vil gi deg tilgang til filene selv om du ikke er koblet til serveren.

6 Klikk på "Disconnect" -knappen på FTP programvare arbeidsområdet for å koble fra serveren når du er ferdig opplasting og nedlasting av filer.