Hvordan Design en VoIP

Hvordan Design en VoIP


VoIP, eller Voice over Internet Protocol, er overføring av tale-signaler over Internett. VoIP-teknologi konverterer vanlige telefonsignaler (analoge) til data (digital) som kan sendes via bredbånd. VoIP kan brukes til å lage vanlige telefonsamtaler akkurat som enhver annen fasttelefon. Men, i motsetning til vanlige samtaler til fasttelefon, VoIP samtaler er billig - langdistanse samtaler er gratis og utenlandssamtaler er diskontert. En VoIP-system kan du spare litt penger og vite hvordan å designe det kan øke din teknisk know-how.

Bruksanvisning

1 Koble en analog telefon adapter eller ATA til din Internett-aktiverte nettverksruter eller Internett-modem ved å koble den ene enden av Ethernet-kabelen (følger med adapter) til RJ-45-port på baksiden av adapteren, og koble den andre enden til en tilsvarende port bak nettverksruteren eller modem.

2 Monter en telefonkontakt (RJ-14) ved siden av adapteren og en annen jack på veggen nærmest der du ønsker å sitte en VoIP-aktivert fasttelefon. Skru av dekselet på både knekt, og løsne de røde og grønne terminal skruer inni, med en skrutrekker.

3 Kjør telefonkabel fra en jack til den andre, men la en ekstra seks inches i begge ender for slakk. Fest kabelen med kabel stifter hver fot underveis. Må ikke punkteres eller skader kabelen; ellers må du bytte hele kabelen.

4 Skjær bort kabelen jakken på tuppen på begge ender av tre inches ved hjelp av diagonale tang. Kle av 1/2 tomme av isolasjon fra spissen av de eksponerte røde og grønne ledninger på begge ender av kabelen, ved hjelp av en ledning stripper. Hook de røde og grønne ledninger klokken rundt deres matchende røde og grønne terminalskruer på begge knekt, og stram skruene for å sikre tilkoblinger. Sett på kontaktdekselet.

5 Kobler du en telefon patch ledningen (RJ-11) på baksiden av din analog telefon adapter og koble den andre enden til veggkontakten ved siden av seg. Plugg en fasttelefon i kontakten på den andre enden av linjen, løft av røret for å lytte etter en summetone, og ringe noen for å sikre at linjen virker.