Hvordan Design et hus Plan Hjemmeside

Hvordan Design et hus Plan Hjemmeside


Designe et nettsted for huset planer krever litt omtanke i form av ikke bare å samle huset planer, men også i forhold til hvordan du vil organisere huset planer.

Bestemme arkitekturen i et hus plan nettstedet vil være viktig for både den opprinnelige utformingen av nettstedet, og for muligheten til å legge til flere hus planer som nettstedet vokser.

Plassering av huset planer i kategorier basert, for eksempel på størrelse eller type hus vil gi rom for enkle tilføyelser på nettsiden som sin popularitet og tilbud vokse.

Bruksanvisning

Hvordan Design et hus Plan Hjemmeside

1 Registrer ditt hus plan domenenavn (YourDomainName.com) og kjøpe en hosting plan (se Ressurser under for en registrar / host). Domenenavnet bør inneholde noen indikasjon på hensikten med nettstedet ditt, som InternetHousePlans.com. Den hosting plan vil gjøre nettstedet ditt synlig for alle som har en Internett-tilkobling og en nettleser.

Et gyldig kredittkort eller PayPal-konto er nødvendig for dette trinnet.

2 Design ditt hus plan nettstedet, som begynner ved å opprette et navigasjonsdelen for kategorier av huset planer. En betalt og gratis webutvikling programvarepakke som å designe nettsiden er oppført i Resources nedenfor.

3 Legg huset planer til nettstedet, passer dem i utformingen.

4 Last opp ditt hus plan nettstedet til web med en FTP-klient (en gratis klient er oppført i Resources nedenfor).