Hvordan Design Gensere

Hvordan Design Gensere


Gensere dekorert med fengende fraser og hippe logoer har blitt svært populært, men å kjøpe kjente merker gensere kan være kostbart. Heldigvis kan du designe dine egne gensere enkelt ved hjelp av datamaskinen. Når du tilpasser et element av klær, kan du sette noe du vil ha på den. Dette kan være en spennende måte å vise din personlige budskap til verden, eller å gi en meningsfull, personlig gave til en kjær.

Bruksanvisning

1 Hvordan Design Gensere


Kjøp Adobe Photoshop på en programvare butikken, eller laste ned en prøveversjon på Adobe Softwares nettsted (se Ressurser) --- klikk på lenken for Adobe Photoshop Elements nederst på skjermen. Nedlastingen vil starte umiddelbart, og programmet vil være tilgjengelig for bruk i løpet av få minutter. Photoshop kan du lage grafikk som du kan plassere på nettsteder, T-skjorter, gensere, plakater og mer.

2 Hvordan Design Gensere


Lag en bildefil i Photoshop. Klikk på ordet "Fil" øverst på skjermen. En liste over valg vil falle ned. Klikk på "New". En ny pop-up skjerm vises som ber om spesifikke dimensjoner for bildet. For en tilpasset hettegenser, skriv inn 2000 piksler for høyden, 2000 piksler for bredde, og 300 DPI for resolusjonen. Klikk deretter på "OK".

3 Hvordan Design Gensere


Skriv inn teksten på bildet. Klikk på kapital "T" i verktøykassen, en smal, vertikal boks på høyre side av skjermen. Med "T" er valgt, klikker og drar et stort telt boks over bildet. Klikk i rulleteksten boksen, og begynner å skrive meldingen. Justeringsverktøy på toppen av skjermen kan du endre skrifttype, størrelse og farge.

4 Hvordan Design Gensere


Lim inn et bilde i bildet. Du kan finne royalty-frie arkivfotografi og bilder på nettet på nettsteder som Search (se Ressurser). Høyreklikk på bildet du vil bruke, og velg "Copy Image" fra rullegardinlisten. I Photoshop, klikk på "Edit" øverst på skjermen og velg "Lim inn." Bildet du velger vil vises i bildet.

5 Hvordan Design Gensere


Lagre bildefilen. Klikk på "File" og deretter velge "Lagre som". En pop-up-skjermen vil be om et navn på bildefilen. Skriv inn et navn, og velg "JPEG". Dette er filtypen nødvendig å skrive ut hoodie design. Klikk på "OK".

6 Hvordan Design Gensere


Lag din hoodie ved hjelp av en print-on-demand nettsted, for eksempel Cafepress (se Ressurser). Cafepress lar deg laste opp design på T-skjorter, gensere, krus og andre elementer uten å sette opp avgiftene eller skjermen utskriftskostnader. På hovedsiden av Cafepress hjemmeside, klikk på linken øverst heter "Opprett t-skjorter og mer." Når siden lastes, velger du en hettegenser design. Deretter laste opp bildet ditt ved hjelp av enkle Cafepress opplasteren. Bestill antall gensere du ønsker å motta.