Hvordan Design Gratis Mote Klær Games

Hvordan Design Gratis Mote Klær Games


Mange jenter drømmer om å bli motedesignere når de vokser opp; de tilbringer sine dager å spille kle opp og skissere ut design for nye antrekk. Ikke mange jenter har muligheten til å gjøre deres mote design drømmer til virkelighet, men online spill kan bidra til å bringe jentene ett skritt nærmere. Fashion design spill tillater spillere å opprette og tilpasse sine egne utseende ved å ta på seg rollen som designer. Disse spillene gjør det mulig for spillere å leve ut sine motedesign drømmer uten å forlate hjemmet.

Bruksanvisning

Hvordan Design en kappe Online

1 Logg på Gurl.com og klikk på "gurl Games" under den rosa "Spill" -fanen, og bla nedover og klikk på bildet av en kjole mannequin ovenfor bildeteksten "Opprett en one-of-a-kind virtuell kjole. Play spillet!"

2 Les instruksjonene for hvordan å spille Design en kappe spillet deretter klikker du den svarte "Play" -knappen for å begynne. En ny fane eller vindu åpnes og kappe utforming grensesnittet vises.

3 Lese valg av topper for din kappe ved å rulle opp og ned ved hjelp av lysbildet på høyre side av spillet skjermen. Test ut alternativer ved å klikke på et bilde og dra det til kjolen mannequin på venstre side av skjermen. Endre størrelsen som du ser passer ved å klikke på "+" og "-" knappene på fanen som dukker opp ved siden av toppen av kjolen. Endre farge ved å klikke på fargehjulet. Hvis du vil forkaste et alternativ, klikker du på papirkurvikonet nederst til høyre på pop-up-kategorien.

4 Velg en bunn for kjolen din ved å klikke på "Bottoms" -fanen og ved å følge samme prosedyre du fulgte for å velge en topp. Velg en ramme og trim for kjolen din, hvis du ønsker, gjennom en lignende måte. Klikk på "Bånd" eller "Klipper" fanen på høyre side av spillet skjermen, velge fra de tilgjengelige alternativene og tilpasse sin størrelse, farge og posisjon på kjolen.

5 Skriv ut, e-post, eller lagre et skjermbilde av den ferdige designen ved å klikke på den tilsvarende knappen nederst på spillskjermen. Følg instruksjonene på pop-up-kategorien etter å ha valgt et av disse alternativene.

Hvordan Design en Boutique og kleskolleksjon Online

6 Logg på GirlSense.com og klikk på "Design Fashions" knappen på venstre side av skjermen under overskriften "bygge din Fashion Empire». Registrer deg for en GirlSense konto ved å velge et brukernavn og passord, og ved å legge inn din alder og e-postadresse. Hvis du allerede er registrert, klikk på "Logg inn" og skriv inn din informasjon.

7 Vent til Designer Studio til å laste deretter velge hva slags klær du ønsker å designe fra de tilgjengelige alternativene: topper, yttertøy, kjoler, bukser, skjørt, tilbehør, sko og badetøy. Klikk på ønsket kategori og deretter velge hvilke klesplagg du ønsker å tilpasse.

8 Tilpass klesplagg du har valgt ved å endre farge og stoff, som ønsket. For å endre stoffet, velger du et alternativ fra stoffet verktøylinjen til venstre side av skjermen, og klikk deretter på plagget for å bytte stoffet. Bruk raset i kategorien Controller for å endre størrelse, farge og gjennomsiktighet.

9 Legg utskjæringer, knapper, merker, masker, decos og tekst til plagg som ønsket. Klikk på den tilsvarende ikonet på venstre side av skjermen for å vise de tilgjengelige alternativene. Klikk og dra hvert element over til ønsket posisjon på plagget klikk deretter en gang til for å plassere den.

10 Skjær bort biter av plagget, om ønskelig, ved hjelp av skjæreverktøy (den saks ikonet) på fanen til høyre for modellen. Velg det området som skal skjæres bort ved å klikke på en gang for å starte skjæringen. Klikk på flere steder rundt grensen av det ønskede kutt. Klikk utgangspunkt for å fullføre. For å slette eventuelle endringer i plagget, klikk på "X" -ikonet og klikk deretter elementet du ønsker å fjerne eller angre. Når du er ferdig, klikker du på den blå "Lagre" knappen for å lagre din design.