Hvordan Design Tatoveringer å tjene penger i Second Life -Tjen på Second

Hvordan å designe tatoveringer for å tjene penger i andre liv? I andre liv det er tonnevis av måter å få inn inntekter og i denne artikkelen vil vi fokusere på å bruke dine kunstneriske talenter som en kreativ måte å supplere din økonomi. Det er riktig -god ol 'Dr. snørr er her med enda en resept for velsmakende informasjons godhet!

Bruksanvisning

1 Det første skrittet for å tjene litt penger å gjøre tatoveringer på Second Life er å lage design selv. Nå er det malfiler tilgjengelig på andre liv så vel som noen nedlastings stand de på internett som er tilgjengelig i de typiske bilde filformater. Disse malene vil hjelpe deg å styre plasseringen av tatoveringen når det brukes på et tegn. Så, husk den relative størrelsen og plasseringen av tatoveringen du gjør til avataren som de vil bli brukt.

2 Nå, hvis du foretrekker å tegne og designer i det virkelige liv -Jeg personlig foretrekker å tegne på den gammeldagse måten selv -du vet, med penn og papir, men jeg må innrømme at siden jeg kjøpte en Wacom tegning tablett ting jeg har gjort en mye mer digital tegning -de gjøre awesome tabletter, og det føles mer som det virkelige liv tegning enn jeg forventet, så hvis noen av dere andre artister der ute har lurt på om de er verdt en &% $ @ -oohh yeah! Uansett, tilbake på emnet, hvis du ønsker å bruke fysiske tegninger, så må du først skanne bildene dine med en skanner (eller ta et digitalt bilde hvis du ikke har tilgang til en skanner.)

3 Nå tar den digitale bildefilen (eller tegne din tatovering med bilde redigering programvare-som hvis du oppretter tatoveringen i løpet av denne prosessen, kan du finne det bedre å bruke kroppen disposisjon mal diskutert tidligere, og sette den på et lag under lag deg tegne din tatovering på.) Når du har fullført digital tatovering bilde som beskjæres, ryddet opp og passform som passer kroppen tekstur malen fortsette til neste trinn.

4 Ta den ferdige bildet og konvertere den til filformatet du velger -i dette tilfellet, siden det er en linje tegning -Jeg vil anbefale en PNG filformat, noen foretrekker andre formater og det er fint, men en .png-fil er mer skalering vennlig for strektegninger. Også til en ting til vurdere, hvis det er en stor detaljert fil, kan du ønsker å bryte den opp i lag (noen bruker så mange som tre lag for å maksimere detaljer og utseendet på realisme i forhold til avataren der det blir slitte.) Eksperimenter og bestemme hva som fungerer best for deg, noen ganger ett lag er nok.

5 Nå tar bildefiler og laste dem opp som en tekstur til andre liv konto. Finn dem i varelager og bruke dem til et objekt som du velger. Mange vil pakke sine tatoveringer som en gjennomsiktig undertrøye objekt og lag opp med andre skjorter, men dette kan også være irriterende eller umulig hvis noen ønsker å bære tatovering sammen med en skjorte. Alternativt kan du gjøre tatoveringen en del av en direkte hud tekstur, hvis du går denne ruten selv, vil du ønsker å gjøre tatoveringen er ønskelig hud tekstur, slik at brukeren kan fortsatt ha god hud med din tatovering. Jeg har sett det gjort begge veier, og begge veier fungere fint. Noen enkel teksturen skal gjøre.

6 Nå er det på tide å forberede tatovering for salg, først ta tatovering objektet du har opprettet og høyreklikk på objektet, og klikk deretter på "rediger" nå fra det åpne vinduet, og til slutt klikker "til salgs" og sette en pris. Dessuten er en emballasje nødvendig -Jeg har en artikkel som forklarer dette litt mer tydelig, men prosessen er ganske enkelt, hvis du allerede vet hvordan du skal hoppe over neste trinn, ellers fortsette å lese ....

7 Ok, du ønsker å lage en pakke for å selge din tatovering i, dette kommer vanligvis i form av en liten plakat eller en boks som viser din tatovering og litt generell informasjon etter ditt skjønn. Du kan liste prisen, lag, hvor det slitte ect. For å gjøre dette-du vil sannsynligvis ønske å enten finne noen til å modellere din tatovering eller modellere det selv slik at folk vil se på boksen kunst / bilde hvordan tatoveringen kommer til å se. Lag dette bildet med et skjermbilde og overføre modellert tatovering bilde i ditt foretrukne bildebehandlingsprogram. Deretter gjør det ser bra ut, legger den informasjonen du ønsker, selv om jeg vil foreslå å unngå å sette en pris på bildet som penger i andre liv, er akkurat som penger i det virkelige liv-det svinger som en organisme, så setter en pris på bildet kan resultere i at du trenger å gjøre om bildet senere hvis prisen må gå opp eller ned. Sette ditt navn på bildet og lage et merkenavn for deg selv mens du på den, så hvis folk setter pris på dine ferdigheter, kan de bare komme tilbake til deg for mer. Når du har opprettet boksen kunst, bruke den til et objekt i andre liv som du gjorde med din tatovering, men gjør det en pakke objekt som inneholder din tatovering når kostnadene er oppfylt via for salg alternativet.

8 Når du har tatt din tatovering design og plugget den inn i et objekt i andre liv, sin tid markedsføre og promotere den. Ta dine tatoveringer til kjøpesentre og områder du synes tatovering kan selge og leie ut en plass, og bygge opp din butikk -Hold styr på hvor mye du bruker på å fremme og være forsiktig med å bruke for mye i prosessen-med et våkent øye du bør lære markedet og prosessen ganske raskt, og dermed gjøre noen ordentlige penger! Ikke gi opp !!!! Og, for det meste, folk på Second Life er flotte mennesker og vil mest sannsynlig ha flere gode tips og hjelp for deg. Dr. snørr ønsker deg lykke og suksess stipendiat artist !!!!

Hint

  • Bli venner med andre mennesker i bransjen -Lær fra dem, hjelpe dem ut, og de bare kan hjelpe deg også!
  • Forskning og se etter områder du synes tatoveringer ville passe inn og til hva folk eller grupper de kan appellere også.
  • Hold på det og gjøre masse tatoveringer som en tom butikk er mindre sannsynlig å tiltrekke seg mange kjøpere.
  • Ikke gi ut personlig informasjon til folk om Second life
  • Se hvor mye penger kostnadene og være forsiktig å gjøre det
  • Ikke spør for mye for dine tatoveringer, er det bedre å selge en haug til konkurransedyktige priser enn å selge stykke fordi du var for mye forlangt. Tross alt, disse er digitale produkter i ubegrenset tilførsel.
  • Kopier beskytte arbeidet ditt og gjøre det ikke overførbar slik at det ikke kan bli stjålet og solgt av noen andre!