Hvordan Design Temple Websites

Hvordan Design Temple Websites


Designe et tempel nettstedet krever litt teknisk innsikt og en god del planlegging. Før du utfører designprosessen, planlegge innhold (tekst, bilder og video) som vises på nettsiden, og planlegge hvilke sider du trenger, sammen med eventuelle hierarki de vil forholde seg til, om noen. Planlegging av innholdet vil sette ditt tempel nettsted fra andre nettsteder på Internett, og planlegging av sider og hierarki vil gjøre designprosessen går mer jevnt. Innholdet på nettstedet skal være om ditt tempel, og du kan bruke andre tempel nettsteder for ideer om arkitektur.

Bruksanvisning

Hvordan Design Temple Websites

1 Registrere et domenenavn (YourTempleWebsiteAddress.com) og kjøpe hosting for nettstedet ditt fra en registrar. Dette trinnet krever et gyldig kredittkort eller PayPal-konto. Domenenavnet skal inneholde navnet på tempelet nettstedet er for.

2 Design ditt nettsted og programmere den med websiden utviklingsprogramvare. Det finnes en rekke av betalte og gratis alternativer. Inkluder sider, linker og hierarki i dette trinnet. Sørg for å inkludere sider for menighetsledere, noen pedagogiske programmer og måter å donere.

3 Tilsett innhold ved hjelp av Web utviklingsprogramvare. Innholdet skal inneholde informasjon om tjenester, utdanning, personell, kontaktinformasjon og veibeskrivelse til templet. Du kan også være lurt å ta med en historie og annen informasjon som er spesifikk for ditt tempel som skiller den fra andre templer.

4 Last opp ditt tempel nettstedet til Internett ved hjelp av en File Transfer Protocol (FTP) klient.