Hvordan diagnostisere Computer Boot Problemer

Det kan være vanskelig å diagnostisere en datamaskin støvel problem. Etter visse prosedyrer og regler kan hjelpe med feilsøking en datamaskin støvel problem. For en, alltid starte med den enkleste fremgangsmåten for å teste. Forsøk på å starte opp etter hvert trinn.

Bruksanvisning

1 Fjern eventuelle nylig installert maskinvare. Ny maskinvare kan føre boot problemer hvis det er et problem med installasjonen.

2 Sjekk alle tilkoblinger på datamaskinen for å sikre at alle interne kabler er tilkoblet og alle PC-komponentene er riktig plassert.

3 Forsøk en støvel og lytte etter eventuelle pip fra datamaskinen. Den piper kan sikkert hjelpe deg å diagnostisere problemet. Slå opp pipelyd koden ved hjelp av en annen datamaskin med tilgang til Internett. Følg instruksjonene som gjelder koden for å starte maskinen på nytt.

4 Koble alt bortsett fra hovedkort og forsøke å starte opp. Dette vil gi deg beskjed hvis du fortsatt kan få tilgang til BIOS.

5 Installer PC POST kortet inn i en ledig oppgradering sporet hvis andre forsøk på å diagnostisere datamaskinen mislykkes. PC-POST kortet vil overvåke datamaskinen som den prøver å starte opp og vil sende ut en kode for å identifisere problemet.

Hint

  • Hvis du åpner en skjerm som sier Windows ikke klarte å starte opp på riktig måte, velger å starte med sist kjente fungerende konfigurasjon.
  • Vær forsiktig når du arbeider inne i en datamaskin. Koble alltid noen strømkilder.