Hvordan diagnostisere maskinvareproblemer

Hvordan diagnostisere maskinvareproblemer


Hvis du eier en datamaskin, har du mest sannsynlig opplevd frustrasjon forårsaket av maskinvareproblemer. Fordi maskinvareproblemer er så utbredt, datamaskiner - både stasjonære og bærbare datamaskiner - kommer med et verktøy som gjør det enkelt å diagnostisere hva som er galt med maskinvaren.

Bruksanvisning

Hvordan diagnostisere maskinvareproblemer

1 Klikk på Start-menyen i nedre venstre hjørne av skjermen. Høyreklikk på "Computer". Fra rullegardinmenyen som vises, klikker du på "Properties".

2 Deretter klikker du på "Device Manager." Du vil da se en liste over all maskinvaren som er installert på datamaskinen. Hvert stykke maskinvare er organisert i en gruppe som "modem" eller "Drivers".

3 Finn maskinvare som viser et gult utropstegn ved siden av den. Dette ikonet viser at maskinvaren ikke fungerer som den skal.

4 Deretter høyreklikker du på navnet på maskinvareenhet som ikke fungerer som den skal, og velg "Properties". Et verktøy som kontrollerer at maskinvaren vil dukke opp. Eventuelle problemer du har med maskinvaren vil bli listet opp her sammen med forslag om hvordan du kan løse problemet.