Hvordan diagnostisere vet jeg, reparasjon og Cure Screen Freeze?

Hvordan diagnostisere vet jeg, reparasjon og Cure Screen Freeze?


En fryse skjermen er når alt på skjermen reagerer ikke. Når dette skjer, kan du ikke bruke musen, bla nedover en side, skrive inn tekst, åpne eller lukke programmer eller gjøre noe på datamaskinen. Ikke overraskende, skjermen fryser er utrolig frustrerende --- de sakte deg ned og kan også føre til at du mister jobben din --- men de er ikke alltid alvorlig. Noen fryser er forårsaket bare av for mange programmer som kjører samtidig. Hvis datamaskinen fryse ikke løser seg i løpet av få minutter, er det noen grep du kan ta for å løse problemet.

Bruksanvisning

1 Vent en liten stund etter fryse skjermen for å se om maskinen opphever frysing selv. Hvis den gjør det, har du sannsynligvis bare har for mange programmer som kjører samtidig.

2 Trykk "Ctrl", "Alt" og "Delete" samtidig for å åpne Oppgavebehandling og lukke alle svarer programmer.

3 Oppdater antivirusprogramvare og kjøre en full scan. Last ned og kjøre et antivirusprogram hvis du ikke allerede har en.

4 Fjern eventuelle virus eller malware funnet av antivirusprogrammet og starte datamaskinen på nytt. Hvis datamaskinen fremdeles fryser, sjekk driverne.

5 Skanne drivere for å sørge for at de er oppdatert. Du kan gjøre dette ved å gå til en gratis driver skanning Nettsted som Driver Guide eller Driver Detective, installere programvaren på nytt hvis det er nødvendig, og kjører en scan.

6 Finn ut hvilket grafikkort du har på datamaskinen din ved å klikke på "Start" og deretter "Run." Skriv "dxdiag" i tekstboksen og klikk OK. Når DirectX Diagnostic Tool åpnes, klikker du på "Vis" fanen. Se i "Device" for å finne informasjon om grafikkortet.

7 Besøk produsentens hjemmeside for å installere et nytt grafikkort, hvis din er utdatert. Grafikkortet er ansvarlig for å generere all grafikken og teksten som vises på dataskjermen, og hvis det er gått ut på dato, kan det føre til skjermen for å fryse opp.

8 Bruk et registret rengjøring program for å slette unødvendige filer fra datamaskinens register.