Hvordan Dial opp med AT & amp; T

Hvordan Dial opp med AT & amp; T


Internett-tilgang kreves for å fullføre oppgaver som spenner fra å fylle ut jobbsøknader å kommunisere med venner og familie og til og med å se videoer og filmer. Du kan få tilgang til Internett ved hjelp av datamaskinen via en høyhastighets DSL eller kabel Internett-tilkobling eller ved hjelp av en ekstern tilkobling. En høyhastighets tilkobling gjør det enkelt å streame media, men er ikke tilgjengelig i alle områder, spesielt i landlige områder. -tilgang Er bedre enn ingen tilgang i det hele tatt og AT & T tilbyr oppringt Internett-tilgang.

Bruksanvisning

1 Koble den ene enden av telefonledningen til modemet på den stasjonære eller bærbare datamaskinen og den andre inn i veggen.

2 Klikk "Start" og velg "Control Panel" fra menyen til høyre. Velg "Network and Internet Options".

3 Klikk på "Alternativer for Internett", velg deretter "Connection" -kategorien. Klikk på "Oppsett" for å opprette en ny tilkobling.

4 Skriv inn din AT & T brukernavn og passord. Du må skrive inn passordet to ganger for å bekrefte. Skriv inn ekstern tilgang nummer gitt av AT & T da du registrerte deg for tjenesten. Bruk den rette for din posisjon for å unngå langdistanse avgifter.

5 Skriv inn et navn for tilkoblingen for å skille den fra andre. Klikk på "Connect" for å ringe til Internett og begynne surfing.