Hvordan Digital Scrapbook Med Photoshop 7

Mange mennesker elsker å holde sine favoritt bilder og utskrifts minner på ett sted med scrapbooking. Men i dataalderen, kan vi gå utover den album og lim, og lage en digital utklippsbok. Photoshop kan hjelpe deg slå dine bilder til en medie mesterverk.

Bruksanvisning

1 Samle bildene som bursdagskort, kunngjøringer og utklipp, du ønsker å plassere i din digitale utklippsbok. De kan være i fysisk form, eller de kan være digitale bilder du har tatt med kameraet.

2 Bruk programvaren som fulgte med skanneren, og skann i de fysiske gjenstander du vil bruke, og deretter lagre iamges til en mappe på datamaskinen som JPEG. Importere noen digitale bilder til samme mappe ved hjelp av en USB-ledning eller et SD-kort og programvaren som fulgte med kameraet.

3 Åpne Photoshop. Gå til "File", og klikk "Nytt dokument". I dialogboksen som dukker opp, navngi dokumentet "utklippsbok side 1", og gjøre størrelsen det du trenger til ditt prosjekt. I dette eksemplet vil vi lage en utklippsbok å bli plassert på en rekke nettsider, slik at oppløsningen blir satt til 72, og størrelsen vil være 600x 400, som vil passe på nesten hvilken som helst skjerm.

4 Bruk "Fill" verktøyet for å fylle bakgrunnslaget med hvilken som helst farge eller mønster du liker. Åpne hvert av de bildene du ønsker å bruke, og i sin tur gå til "Select All", "Copy", og "Lim inn" dem inn i "utklippsbok side 1." Hvert bilde du limer inn vil være på sitt eget lag.

5 Gå til "Edit", "Transformer", og velg "Scale". Juster størrelsen på hvert bilde for å passe inn i din generelle ordningen for siden. Us "Flytt" -verktøyet til å plassere objekter i forhold til hverandre. Og du er ferdig. Nå bare skape flere sider på samme måte, og eksportere dem ut som JPEG.