Hvordan digitalt Paint en Iron Helmet for en mann i Photoshop

Verneutstyr som hjelm er nødvendig for mange yrker, og også når du trykker på veien med en to-hjul kjøretøy, men det er ingen krav til om disse hjelmer må brukes når du tar bilder. Digitalt legge i en hjelm til en eksisterende bilde eller å male en fra bunnen av, dra nytte av Adobe Photoshop verktøy. Med Photoshop får du ikke bare kontroll over hjelmens farge og stil, men du har også muligheten til å bruke en metall-lignende funksjon til arbeidet for å gjøre bildet mer realistisk.

Bruksanvisning

1 Åpne Photoshop. Å male en hjelm på en eksisterende menneskets bilde, klikker du på "File" -menyen. Klikk "Open", naviger til bildet og dobbeltklikk på bildet. Hvis ikke, klikker du på "File" -menyen og velg "New". Skriv "ManHelmet" inn i "Name" -boksen. Skriv inn dimensjonene for hjelm lerret inn i "Bredde" og "Høyde" boksene, som for eksempel "5" for hver. Velg "inches" fra de to rullegardinmenyene og "hvit" fra "Bakgrunn Innhold" -menyen. Klikk på "OK" -knappen for å åpne lerretet.

2 Klikk på ikonet "Nytt lag", som ser ut som en bøyd-hjørne lapper, nederst i "Layers" palett. Et nytt lag 1 er lagt til paletten.

3 Dobbeltklikk øverste venstre kvadrat av "Color Picker" nederst på "Verktøy" -panelet. Velg en farge for hjelm - du vil gi den sin metall utseende i et senere trinn.

4 Klikk på "Brush" -verktøyet, som ser ut som en pensel. Trekk ned penselen menyen, andre fra venstre på den øverste verktøylinjen, og velg solid sirkel markøren. Skyv "Size" til "10."

5 Plasser markøren på "ManHelmet" lerret. Tegn den øverste halvsirkelen kuppel av hjelmen, og deretter fortsette langs bunnen for å danne utskjæringen av hvor mannens hode går.

6 Klikk på "Paint Bucket" verktøyet på "Tools" -panelet, og klikk inne i hjelmen disposisjon for å fylle den med farge.

7 Bytt tilbake til den "Brush" verktøyet, endre farger i "Color Picker" og legge til detaljer til hjelmen som en munn vakt, øye skjold og dekorasjon på hjelm sider.

8 Dobbeltklikk på Layer 1 i "Layers" palett. Klikk på en hake i "Skråkant og preg" boksen for å gjøre hjelmen vises mer 3-D. Sjekk "Satin" boksen for å gi det utseende av jern. Klikk på "OK" -knappen.

9 Høyreklikk Layer 1 og velg "Flat ut biletet." Klikk på "File" -menyen. Hvis du har opprettet en ny Photoshop-fil for hjelmen, klikk på "Lagre" alternativet. Hvis du har åpnet en manns bilde, klikker du på "Lagre som" alternativet. Endre navnet på filen og klikk på "Lagre" -knappen.