Hvordan Dokument en webside i MLA

Hvordan Dokument en webside i MLA


Henvise verk som brukes i en skriftlig essay eller annen formell dokument som brukes være enkel; det var enten en bok, artikkel eller tidsskrift. Nå, med populariteten til webområder som ressurser, kommer spørsmålet opp: hvordan kan du sitere elektroniske kilder og likevel holde seg innenfor Modern Language Association (MLA) parametere? MLA, den vanligste dokumentasjonen stil brukes av universiteter, høyskoler og videregående skoler, har oppdatert sin veiledning for å dokumentere en webside etter bestemte retningslinjer.

Bruksanvisning

1 Start med forfatterens navn, hvis Web artikkelen du siterer har en, listing hans eller hennes etternavn, deretter fornavn. Avslutt med en periode. Dersom artikkelen ikke har en forfatter, begynner du med trinn 2.

2 Skriv inn navnet på artikkelen eller siden i sitater. Inkluder en periode.

3 Skriv navnet på nettstedet i kursiv. Dette er ikke det samme som full URL som begynner med "www."

4 Skriv navnet på den organisasjonen, som kan eller ikke kan være det samme som navnet på nettstedet. For eksempel er Cornell University Library navn på nettstedet, mens organisasjonen navn er rett og slett Cornell University. På den annen side, er eHow både nettstedet navn og organisasjonsnavn. Legg til et komma og deretter webområdet dato (som er noen ganger innledes med ordet "oppdatert" på stedet).

5 Skriver publiseringsmedium, som er, i dette tilfellet nettet.

6 Skriv den datoen du tilgang til informasjonen. MLA format er dato, måned, år, uten komma eller et punktum på slutten.

7 Skriv inn nettadressen i mellom vinklede brak, etterfulgt av en periode.

Den endelige MLA sitat skal se slik ut:

"Introduksjon til forskning." Cornell University Library. Cornell University, 2009. Web. 19 juni 2009 <http://www.library.cornell.edu/resrch/intro>.