Hvordan Dra Sum formler fra celle til celle i Microsoft Excel 2003

Mange mennesker bruker regneark programvare for å holde styr på sine daglige budsjetter. En av de mest nyttige sidene ved de nyere versjoner av denne programvaren er at de lar deg enkelt manipulere mange av de tidligere kjedelige å skrive inn formler. Dette gjøres ved å tillate brukeren å bare dra sum formler og andre formler, inn i nye grupper av celler bare ved hjelp av musen.

Bruksanvisning

1 Merk cellen med summen formel som du ønsker å dra. For å velge en celle som du ønsker å dra en sum formelen fra, må du først ha en celle som inneholder en sum formel. Du må venstreklikke på cellen du ønsker å dra formelen på, for å markere og aktivere den cellen.

2 Aktiver formel dra hjørne. For å dra en formel du kan enkelt gjøre det ved hjelp av markøren for å markere nedre høyre hjørne av cellen, der et drag boks vil vises.

3 Dra formelen til de nye cellene. Slik drar summen formelen over span av andre celler, venstre-klikk på denne dra boksen og hold mens du drar i boksen for å markere nye celler. Når du slipper museknappen, vil formelen vises i alle cellene som du uthevet når du brukte dra boksen.

4 Test formelen for å sikre at du har implementert det riktig. Pass på at du dro formelen riktig ved å dobbeltsjekke regnestykket for å sikre at formelen fungerer som ønsket.

Hint

  • Dra en sum formelen er en enkel måte å legge til denne formelen på alle cellene i en rad.
  • Hvis det er noen eksisterende formler i cellene du legger summen formelen til ved å dra, vil de bli erstattet med den nye summen formel.