Hvordan du byr på elementer på Yahoo auksjoner

En av mange gratis tjenester som Yahoo tilbyr er dens omfattende kjøp og salg verktøy kalt Yahoo auksjoner. Med Yahoo auksjoner kan du søke etter elementer du ønsker å kjøpe, selge ting for å gjøre en fortjeneste eller bare surfe rundt og vindu butikk. Det tar ikke lang tid å by på elementer så lenge du har en Yahoo-konto.

Bruksanvisning

By på elementer med Yahoo auksjoner

1 Logg inn på kontoen din fra Yahoo hjemmesiden ved å skrive inn brukernavn og passord der det er forespurt (se Ressurser nedenfor). Du kan også gå direkte fra Yahoo auksjoner hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

2 Registrer deg hos Yahoo auksjoner. Du må gjøre dette før du legger inn første bud, selv om du allerede har en Yahoo-konto. Åpne Yahoo Registrering for å gjøre det (se Ressurser nedenfor).

3 Les og godta Yahoo auksjoner tilleggsvilkår (se Ressurser under) og klikk "Jeg godtar". Merk at du må bekrefte et kredittkort som en del av registreringsprosessen hvis du ikke allerede har gjort det.

4 Velg "Auksjoner" fra listen over tjenester som dukker opp når du klikker på "Mer Yahoo Services 'knappen på Yahoo hjemmesiden. Dette vil bringe deg til Yahoo auksjoner hjemmesiden hvis du ikke allerede er der.

5 Finn elementer å by på ved å bla gjennom varene etter kategori hjelp av navigasjonskoblinger, eller bruk søkeverktøy for å finne bestemte elementer. For å bruke søkeverktøy, skriver du inn navnet på et element du ønsker i søkeboksen, og klikk "søk". Du kan begrense søket ved å velge en type auksjon fra rullegardinmenyen (for eksempel, kan du kun søke på automotive auksjoner hvis du vil.)

6 Klikk på teksten kobling i en enkelt vare notering for å få opp en side med detaljert informasjon om elementet.

7 Finn den 'plassere et bud' og skriv inn en pris i feltet som er den samme som eller mer enn prisen oppført. Du kan velge å by en eksakt beløp eller for å by opp til et bestemt beløp. Klikk i sirkelen ved siden av "Bud opp til dette beløpet på mine vegne" og Yahoo vil automatisk by på dine vegne når noen outbids du til det høyeste beløpet du har angitt er nådd.

8 Gå til Yahoo Auksjoner Hjelp (se Ressurser under) og klikk på linken som sier "hvordan du byr. Dette vil få opp en liste over linker du kan bruke for å finne mer informasjon om anbudsprosessen, som for eksempel hvordan du avbryter et bud.

Hint

  • Du kan registrere deg for en Yahoo-konto for gratis på Yahoo hjemmesiden.
  • For å gjøre den elektroniske auksjoner miljøet tryggere for deltakere, Yahoo ber om personlige opplysninger (som kan inkludere et personnummer) for å bekrefte identiteten til brukerne. Ikke gi ut denne informasjonen til noen som kan be om det via en e-post, uønsket telefonsamtale eller faks, selv om den personen sier at han eller hun arbeider for Yahoo. Svindlere bruker noen ganger denne taktikken for å stjele personlig informasjon fra uforsiktige.