Hvordan du bytter en blekkpatron i en HP blekkskriver

Når det er på tide å skifte ut en blekkpatron i HP blekkskriver, vil du motta en pop-up melding på dataskjermen. Skifte ut en blekkpatron er bare en del av å eie en blekkskriver, og en avveining med høy bildekvalitet du er i stand til å oppnå på en HP inkjet. Det er ikke noe en profesjonell behov for å gjøre; bare følg disse enkle instruksjonene for å fullføre endringen og komme rett tilbake til utskrift.

Bruksanvisning

1 La din blekkskriver til å kjøre helt tom for blekk. Med mindre kvaliteten på bildene dine er lidelse, er det ingen problem med å la blekk kjøre lav.

2 Åpne skriverdekselet. Det bør kaste fra toppen og ned mot skuffen. Når den er åpen, bør det utsette den interne driften av skriveren.

3 Trykk på bytt kassett-knappen. Det er på toppen av skriveren på strømknappen ved siden av.

4 Trekk på den grønne toppen av inkjet blekkpatronen og ta den opp og ut av holderen. Gjør dette forsiktig, slik at skriveren ikke er skadet i prosessen.

5 Resirkulere tom blekkpatron eller har det etterfylt på en blekkfylling sentrum.

6 Fjern forsiktig tapen fra fylte eller ny inkjet blekkpatronen og sett blekkpatronen i samme retning som den du fjernet.

7 Trykk på den grønne toppen til kassetten klikker på plass, trykker endringen knappen kassetten og lukk skriverdekselet.

Hint

  • Hvis du kan ha dine patroner etterfylt. Det er billigere og gir mindre avfall.
  • Kast tomme kassetter på resirkuleringssentre eller donere dem til din lokale skolen.
  • Ta den tiden du trenger; det vil være mindre rotete på den måten.
  • Ikke installer en ikke-HP-kassett eller en skadet HP blekkpatron.