Hvordan du driver et Microsoft 700 Wireless Keyboard

Hvordan du driver et Microsoft 700 Wireless Keyboard


Microsoft 700 Wireless Keyboard har lengre batterilevetid, optisk teknologi, ingen ledninger begrenser tastaturet og kompakt design. Disse egenskapene gjør Microsoft 700 Wireless Keyboard enkel å bruke og ukomplisert design tilbyr akkurat den rette mengden av hurtigtaster. Microsoft 700 Wireless Keyboard fungerer akkurat som en gjennomsnittlig kablet tastatur på en stasjonær eller bærbar PC.

Bruksanvisning

1 Sjekk datasystemet for kompatibilitet. Det krever en Microsoft-operativsystemer 2000, XP, Vista eller 7, USB-port og minst en 133 MHz prosessor.

2 Kjøp Microsoft 700 Wireless Keyboard og pakke den ut av pakken. Pass på at alle deler er til stede. Det bør ha minst en USB-komponent, tastaturet, et sett med AAA-batterier og en manuell. Combo pakker inkluderer en mus og et annet sett med AAA-batterier.

3 Sett inn USB-komponent i en USB-port. Datamaskinen registrerer maskinvare automatisk. Ingen CD trengs.

4 Betjene tastaturet som alle andre. Plasser fingrene på tastene og trykk bokstaver til ord. Bruk piltastene for å bla opp og ned på siden. Utnytte hurtigtastene på toppen for å bytte spor, pause en sang, spille av et spor eller endre volumet.