Hvordan du får din Dock å laste i Webkinz

Noen ganger kan det ta lang tid for en dock å laste i Webkinz World. Webkinz dock kan du lagre elementer som er kjøpt fra W-Shop, elementer vant fra Wheel of Wow og gaver fra andre brukere. Elementer i dock inkluderer møbler, mat, klær, treningsutstyr, vitaminer, leker, symboler og en rekke andre sjeldne elementer. Webkinz nettstedet oppfordrer brukerne til å holde dock elementene til under 200 elementer, men du kan finne at lasting problemer ikke skje før 800 eller 900 eks.

Bruksanvisning

1 Klikk "Nei" når den vanlige "Ønsker du å avslutte skriptet?" Meldingen kommer opp etter at dokken ikke synes å laste. Klikk "Nei" hver gang feilmelding, som det vil ofte vises opptil fem eller flere ganger. Vent til dock slutt laster.

2 Ta elementer ut av dokken og plassere dem i rom av din Webkinz huset. Mate alle dine Webkinz kjæledyr slik at de har "100%" vises på mat statuslinjen.

3 Legg alle store elementer og møbler elementer i forskjellige rom i huset. Kjøp og skape nye rom for å imøtekomme en rekke elementer.

4 Plasser klær, leker og bøker til møbler og lagring elementer. Prøv å kjøpe møbler som holder et visst antall elementer, for eksempel i lekekassen.

5 Sett alle hagearbeid og utenfor artikkel i yards. Sørg for å ta svømmebassenger, trampoliner, og tre og blomsterdekorasjoner. Plant alle frø i dokken og selge samlet grønnsaker.