Hvordan du får din virkelige bildet på IMVU

Hvordan du får din virkelige bildet på IMVU


IMVU er et sosialt nettverk nettsted som tillater brukere å skildre seg selv som 3D-avatarer som kan samhandle med hverandre, chatte, handle for klær og spille spill. På IMVU hjemmesiden, kan du velge å gjøre offentlige interessene dine, blogg, din spesielle personen og bilder. Du kan laste opp bilder av deg selv for vennene dine til å se, men IMVU anbefaler at, som en sikkerhetsforanstaltning, bør du bruke bilder av din avatar i stedet.

Bruksanvisning

1 Direkte nettleseren til "imvu.com" nettsted.

2 Logg deg på IMVU konto med din e-postadresse og passord.

3 Klikk på profilnavnet i øvre høyre hjørne for å få tilgang til din profil.

4 Finn "Mitt Galleri" fanen på profilsiden din og klikk "Last opp bilde".

5 Naviger til bildet av deg selv og velge det. Bildet kan skannes fra et fotografi eller tatt med et webkamera. Når du har valgt et bilde, klikker du på "Last opp".

6 Skriv inn en tittel for bildet i "Tittel" -feltet og angi galleri der bildet skal bli frelst. Fotografiet er nå synlig på IMVU profil.

Hint

  • Bilder du laster opp til IMVU kan ikke overstige 1 MB i størrelse. IMVU støtter JPEG, GIF og PNG bildetyper.
  • IMVU fraråder å laste opp noe informasjon i profilen din at fremmede kan bruke til å identifisere deg personlig. Dette inkluderer ekte bilder av deg selv, ditt virkelige navn, telefonnummer og adresse. IMVU anbefaler at brukere bør i stedet bruke sine avatar bilde i fellesfotogallerier.