Hvordan du finner produktnøkkelen for Microsoft Office i XP

Hvordan du finner produktnøkkelen for Microsoft Office i XP


Etter å kjøpe Microsoft Office-pakken, må du registrere den. Dette sikrer at kopi av programmet er ekte, og har ikke blitt piratkopiert eller bootlegged. Denne produktnøkkelen må legges inn i Microsoft Office-programvare teksten innen tretti dager, eller programvaren vil bli låst og du må kontakte Microsofts kundestøtte for å gjenvinne funksjonalitet.

Bruksanvisning

1 Finn Microsoft Office-originalemballasjen. Det vil være et hefte inne i pakken med en oransje klistremerke på baksiden. Dette klistremerket vil ha din nøkkel på det produktet.

2 Last ned KeyFinder programvare. Denne typen programvare er vanligvis gratis vil hjelpe deg å få en sikkerhetskopi av din nøkkel fra datamaskinens register. Vanlige programmer som brukes er magi Jellybean og Keyfinder Pro.

3 Ring Microsoft kundestøtte. Hvis du ikke finner den opprinnelige Microsoft Office emballasje og har ennå ikke installert programvaren, kan du være i stand til å få en ny nøkkel fra Microsoft kundestøtte.

Hint

  • Selv om du kan se reklame for ekstra Microsofts produktnøkler for salg på internett, disse tastene er mest sannsynlig ugyldig, og salg av nøkler er ikke sanksjonert av Microsoft som vil utløse programvare omstøtelse.