Hvordan du flytter den "Share" -knappen på Facebook til toppen av siden

Facebook opprettet "Share" -knappen for webutviklere og bloggere til å sette på sine områder. Dette lar leserne dele innholdet på sine Facebook-profiler, slik at nettstedet spredning via word-of-munn og utsette det til et bredere publikum. En "Share" -knappen fungerer best når den plasseres fremtredende, som på toppen av siden. Hvis du har en "Share" -knappen annet sted på siden din, flytte det til toppen er enkel.

Bruksanvisning

1 Åpne HTML-koden for siden som inneholder "Share" -knappen.

2 Skjær koden kontrollere "Share" -knappen. Vanligvis vil det være en enkelt linje som inneholder "fb: share" nær fronten, men akkurat det oppsettet varierer etter område. Gjør dette ved å markere koden, og deretter trykke på "Control" og "X" -tastene.

3 Lim inn koden i layouten nær toppen av siden. Der du velger å sette det er opp til deg, selvfølgelig, men husk det er fortsatt i kroppen delen av HTML.

4 Lagre HTML-koden. Når du laster den opp til webområdet ditt, vil "Share" -knappen vises øverst.

Hint

  • Hvis du ennå ikke har en "Share" -knappen på nettstedet ditt, få koden for en "Like" -knappen på Facebook. Eksisterende "Share" -knappen kode fortsatt fungerer fint, men Facebook ikke lenger tilbyr nye "Share" koder, som det oppfordrer webområdeeiere å gå over til nyere "Like" format.