Hvordan du flytter en OpenX Server

Når du starter et nettsted, kan du ikke velge det beste alternativet for et domenenavn første gang. Hvis du bruker en OpenX server for å drive reklame, kan du flytte serveren til et annet domene når som helst. Noen av tiltakene vil være litt annerledes, avhengig av hvilke tjenester som web host gir og konfigurasjonen av OpenX server. Imidlertid er fremgangsmåten generelt de samme.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din side administrative back-end og sørg for at serveren peker til ditt nye domenenavn. Din vert kan gjøre dette for deg automatisk.

2 Koble til nettstedet ditt via en FTP-klient eller en filbehandler gitt av din web-vert, avhengig av hva som er mest praktisk for deg. Naviger til "var" katalog i din OpenX server filer og finne "olddomain.com.conf.php" fil, der "OLDDOMAIN" er nettadressen til din gamle domenet. Høyreklikk på filen og velg "Gi nytt navn." Change "OLDDOMAIN" til ditt nye domenenavn.

3 Dobbeltklikk på det nylig navngitte filen for å åpne den. Endre alle forekomster av det gamle domenenavn i filen til det nye domenenavnet. Lagre og lukk filen.

4 Dobbeltklikk på "default.conf.php" fil. Erstatte alle forekomster av den gamle domenenavn i filen med ditt nye domenenavn. Lagre og lukk filen.

5 Åpent hver annen fil med "conf" i navnet og endre alle forekomster av det gamle domene til det nye domenet. Antall og navnene på disse konfigurasjonsfiler vil variere avhengig av hvordan du tidligere har brukt OpenX server. Når alle filene peker til det nye domenet, er du klar til å bruke OpenX med ditt nye domenenavn.