Hvordan du flytter Facebook Bilder fra Mobile Uploads til et annet album

Hvordan du flytter Facebook Bilder fra Mobile Uploads til et annet album


Kameratelefoner gjør det enkelt å legge ut bilder fra hverdagen til Facebook, men 100 bilde grensen for "Mobile opplastinger" album kan hemme din evne til å dele alle aspekter av ditt sosiale liv med din Facebook-venneliste. Det kan være tid for en liten vårrengjøring, men ikke begynne å slette de dyrebare partiet bildene ennå. Flytt bildene fra "Mobile opplastninger" til en annen fotoalbum og organisere dine øyeblikksbilder i håndterbare samlinger.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din Facebook-konto i en nettleser, og klikker på navnet ditt øverst til venstre på siden for å åpne profilen din.

2 Klikk på "Bilder" på venstre sidepanel, under profilbildet. En liste over dine fotoalbum vises.

3 Klikk ". Mobile opplastninger" Hvis "Mobile opplastinger" albumet ikke vises, klikk på "Bilder" ved siden av "Se alle:" øverst i fotoalbum og klikk deretter på "Mobile opplastinger" album for å åpne det.

4 Klikk på "Rediger album" og klikk "Rediger bilder" i dialogboksen som vises. Den "Rediger album - Mobile Uploads" vises.

5 Klikk på "Flytt til" -menyen under bildet du ønsker å overføre, og velg fotoalbum som du ønsker å flytte den til fra rullegardinmenyen.

6 Gjenta forrige trinn for hvert bilde som du ønsker å flytte.

7 Rull til bunnen av skjermen og klikker på "Lagre endringer" -knappen.

Hint

  • Hvis du passerer 100-bilde maksimum for "Mobile opplastinger" album, skaper Facebook automatisk et nytt album for flere bilder. Flytte bilder fra flere "Mobile Uploads" album med samme metoden skissert ovenfor.
  • Den "Mobile opplastinger" albumet er en enveiskjørt gate; Bildene kan ikke flyttes inn i albumet fra andre album.