Hvordan du flytter kontakter til My Mac adressebok Med Thunderbird

Hvordan du flytter kontakter til My Mac adressebok Med Thunderbird


Den e-post og kontakt søknad Mozilla Thunderbird lar deg katalogisere folk du er i kontakt med i en adressebok i programmet. Hvis du ønsker å flytte kontaktene lagret i din Thunderbird adresseboken til standard Adressebok-programmet som kommer ferdig installert på alle Mac-maskin, kan du gjøre det i noen få enkle trinn ved å eksportere kontaktene som en LDIF-fil og importere LDIF filen til Adressebok-programmet.

Bruksanvisning

1 Klikk på Finder-ikonet i datamaskinens dock, etterfulgt av Programmer-mappen ikonet. Dobbeltklikk på Thunderbird programikonet for å starte programmet.

2 Klikk kategorien Adressebok øverst i programvinduet Thunderbird. Klikk på adresseboken under "Adressebøker" overskrift som inneholder kontaktene du vil eksportere.

3 Klikk på "Tools" -kategorien og velg "Export" fra Verktøy-menyen. Skriv inn et navn for eksportfilen i feltet merket "Lagre som". Klikk på pilen til høyre for "Lagre som" overskriften og velg "LDIF" fra rullegardinmenyen. Klikk på "Lagre" -knappen for å eksportere kontaktene.

4 Klikk på "Finder" ikonet i datamaskinens dock, etterfulgt av "Programmer" mappeikonet. Dobbeltklikk på "Address Book" programikon for å starte programmet.

5 Klikk på "File" -kategorien og velg "Import ..." fra Fil-menyen. Finn "LDIF" filen du lagret i trinn 3, merker du den og klikk "Åpne" -knappen for å importere kontakter til Adressebok-programmet.