Hvordan du flytter sanger fra iTunes til en annen MP3-spiller

Hvordan du flytter sanger fra iTunes til en annen MP3-spiller


Medieprogrammet iTunes er et populært valg for mange PC-brukere. Dette programmet ble imidlertid gjort klart med iPod i tankene, og ikke gjenkjenner andre MP3 avspillingsenheter. Mange andre enheter, heldigvis, har muligheten til å importere flere sanger manuelt. Dette kan være ferdig i bare noen få enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Opprett en ny mappe på skrivebordet for å lagre musikkfilene du ønsker å overføre. Gjør dette ved å høyreklikke på skrivebordet og velge "Opprett ny mappe". Tittel mappen "Music".

2 Åpne iTunes. Klikk på "Library" på venstre side av iTunes-vinduet og finne sangene som du ønsker å overføre. Dra dem inn i "Music" mappen du nettopp opprettet på skrivebordet. Hvis de er Apple-spesifikke filer, for eksempel AAC motsetning til MP3, kan de ikke spille på den andre MP3-spiller. Konvertere dem ved å høyreklikke på tittelen i iTunes og velge "Lag MP3-versjon." Deretter drar den versjonen inn i musikkmappen.

3 Koble til MP3-spilleren til datamaskinen ved hjelp av USB-ledningen. Hvis MP3-spilleren har et microSD-minnekort, kan du også ta ut minnekortet, legg den inn i en USB-kortleser / skriver og setter det inn i en ledig USB-port på datamaskinen. Datamaskinen vil gjenkjenne enheten som "External Drive F" eller "Flyttbar Media."

4 Dobbeltklikk på "Flyttbar Media" eller "External Drive F" drive mappen som representerer din MP3-spiller. Det bør være et musikkmappen inne på stasjonen (MP3-spiller) med tittelen "my_music", "Music" eller "Audio". Hvis det ikke er det, opprette en ved å høyreklikke og velge "Opprett ny mappe". Tittel den nye mappen "Musikk".

5 Re-åpne "Music" mappen du opprettet på skrivebordet. Velg alle filene i mappen ved å trykke "Ctrl" og "A" på tastaturet. Deretter dra filene inn i "Music" -mappen i "External Drive F:" for å kopiere sangene.

6 Eject MP3-spilleren. Hvis du brukte en USB-kortleser / skriver, mater denne enheten og sette inn microSD-kortet tilbake til din MP3-spiller. Du skal nå kunne få tilgang til sangene du flyttet fra iTunes til en annen MP3-spiller.