Hvordan du flytter Windows filer til en annen Virtual Desktop på samme datamaskin

Hvordan du flytter Windows filer til en annen Virtual Desktop på samme datamaskin


Moderne Windows-operativsystemer tillate mer enn en bruker å ha sin egen unike virtuelle skrivebord på samme datamaskin. Av og til behov for å dele windows filer mellom en stasjonær og en annen kan oppstå. Flytte fildata fra ett virtuelt skrivebord til et annet innebærer å overføre filene inn i "Delte dokumenter" -mappen i "Min datamaskin" -mappen. Filer som er lagret i "Delte dokumenter" -mappen kan nås av alle brukere på datamaskinen. Etter at filene er overført til "Delte dokumenter" -mappen, når en bruker logger av og en annen logger seg på, kan den andre brukeren tilgang til disse filene.

Bruksanvisning

1 Slå på datamaskinen og logger inn på brukerprofilen med filene som du ønsker å flytte til et annet virtuelt skrivebord.

2 Åpne mappen som inneholder filene du ønsker å flytte fra et skrivebord til den andre.

3 Klikk med musen på "Start" meny-knappen; Klikk deretter på "Min datamaskin". Åpne "Delte dokumenter" -mappen.

4 Re-size de åpnede mapper slik at filene du vil overføre og "Delte Dokumenter" er både synlig.

5 Merk filen du vil overføre ved å klikke på den. For flere filer, hold "Ctrl" -tasten nede mens du velger hver fil du ønsker å overføre.

6 Dra de ønskede filene fra den åpne mappen til "Delte dokumenter" -mappen. Hvis du ønsker å legge en kopi av filene i den opprinnelige plasseringen kan du kopiere filene, deretter forbi dem inn i "Delte dokumenter" -mappen.

7 Overføre alle de ønskede filene, og deretter logge av eller bytte bruker. Klikk på "Start" -knappen og velg "logge av". Deretter klikker du enten "Logg av" eller "Bytt bruker" avhengig av din preferanse.

8 Logg inn på andre virtuelt skrivebord.

9 Åpne "Delte dokumenter" -mappen. Her skal du se filene du vil flytte.

10 Velg de overførte filene og dra dem fra "Delte dokumenter" -mappen til plasseringen av ditt valg.