Hvordan du full Når du brenner en CD?

Fullfører en CD hindrer deg i å legge til flere filer til en skrivbar CD, selv om den har litt ekstra plass. Dette er et nyttig alternativ for å hindre andre eller deg selv ved et uhell å legge til mer data til en CD skape et multi-session disk. Ikke alle CD-spillere er kompatible med multi-session disker. Windows mangler også en mulighet til å sluttføre en CD. Bruk en av følgende programmer for å brenne filer til en CD og sluttføre det etterpå.

Bruksanvisning

1 Bruk Nero Burning ROM å brenne og sluttføre CDer (se Ressurser). Nero Burning ROM er en kommersiell disk styringsverktøy med en gratis prøveversjon som kan lage lyd og data-CDer. Den støtter automatisk spenner til flere disker hvis filene som må brenning kan ikke passe på en enkelt CD.

2 Bruk Utforsk & Burn for å legge til filer på en CD gjennom en høyreklikkmenyen i Windows Explorer (se Ressurser). Utforsk og Burn guider deg gjennom en steg-for-steg prosess i å brenne de valgte filene og gir deg en mulighet til å sluttføre disken.

3 Bruk Hamster Free Burning Studio for å legge til og behandle filer før du brenner til en CD (se Ressurser). Hamster Free Burning Studio kan du overføre filer til sitt vindu for CD-brenning, og lar deg opprette nye mapper for restrukturering. Det lar deg også lagre et prosjekt slik at du kan brenne filene senere. "Lukk media etter brenning" alternativet fungerer som sin sluttføre alternativ.