Hvordan du kobler ulike datamaskiner til en skriver

Hvordan du kobler ulike datamaskiner til en skriver


Datamaskiner som er koblet sammen med et lokalt nettverk (LAN) er en gruppe datamaskiner som er konfigurert til å dele data og ulike tilkoblinger, inkludert Internett.
Du må ha en ruter installert for å sette opp et lokalt nettverk, og deretter hver datamaskin som inngår i nettverket er koblet via ruteren.

Datamaskiner som er koblet sammen med en LAN kan enkelt konfigureres til å dele maskinvare, inkludert skrivere. Her er noen enkle instruksjoner for å konfigurere skriveren for bruk på et LAN.

Bruksanvisning

Legge til en skriver til en datamaskin på nettverket

1 Åpne Kontrollpanel på datamaskinen som er fysisk koblet til skriveren. Se etter "Skrivere og telefakser" ikonet for Windows XP eller "Skrivere" -ikonet for Vista. Dobbeltklikk på dette ikonet, og du bør se skriveren du vil dele oppført.
Høyreklikk på skriveren, og velg deretter "Deling" alternativet.

2 Finn en "Deling" fanen i skriverens Egenskaper. Gi navn til skriveren for formålet med deling. Velg et enkelt navn og klikk "OK" når du er ferdig.

3 Legg den delte skriveren på hver datamaskin som er koblet til nettverket som skal bruke skriveren. Åpne Kontrollpanel og velg enten "Skrivere og telefakser" (XP) eller "Skrivere" (Vista). Velg "Legg til skriver" og velg deretter "Legg til en nettverksskriver, trådløs eller Bluetooth-skriver."

4 Finn din skriver på en liste med resultater som Windows tilbake til deg og velge det. Dette bør fullføre prosessen med å legge skriveren til nettverket ditt system. Skriveren skal nå vises som en utskrift alternativ når du velger alternativet for å skrive ut noe.