Hvordan du oppgraderer en grafikkort på en Toshiba M55

Toshiba M55 ble sluppet over fire år siden, og følgelig kan datamaskinen ha problemer med å kjøre noen av de nyeste grafisk-intensive spill. Oppgradering av skjermkort kan hjelpe deg å spille noen nyere titler, eller du kan oppgradere skjermkortet bare for å få et skarpere eller mer realistisk bilde fra datamaskinen din. Installere en video på en laptop, selv Toshiba M55, kan være en vanskelig oppgave, men det kan være en verdig sak om den nåværende kortet har sluttet å fungere.

Bruksanvisning

1 Lirke åpne plast dekker nær hengslene av den åpne laptop. Den dekker skal sprette av når kilt mellom et annet objekt, men ikke bruk for mye kraft. Dette kan føre til at dekselet til å bryte.

2 Skru ut de to skruene som holder tastaturet på chassiset til datamaskinen. Disse skruene er plassert under hvor plast dekker for hengselet pleide å være.

3 Ta av tastaturet fra datamaskinen. Etter at skruene er fjernet, skal det løftes ut av maskinen lett.

4 Fjern skruene fra baksiden og bunnen av hengslene koble til skjermen til datamaskinen chassis. Du bør være i stand til å flytte skjermen bort fra datamaskinen chassis litt, men to ledningene vil fortsatt være å koble enheten til datamaskinen.

5 Koble video- og Wi-Fi-kablene som kobler skjermen til datamaskinen.

6 Ta ut skruene på undersiden av kabinettet for å fjerne sin ytre dekselet. Hovedkortet og andre maskindeler vil fortsatt bli sittende i små bokstaver.

7 Finn din nåværende grafikkortet og løsne noen skruer som fester den til hovedkortet.

8 Fjern grafikkortet ved forsiktig løfte den opp og ut av sin video card slot.

9 Plasser nye skjermkortet inn i det åpne video card slot.

10 Skru kortet inn i hovedkortet til fast feste den til datamaskinen chassis.