Hvordan du oppgraderer en Norton abonnement fra ett til to datamaskiner

Hvordan du oppgraderer en Norton abonnement fra ett til to datamaskiner


Norton anti-virus programvare er produsert av Symantec Corporation. Programvaren beskytter datamaskiner mot virus, malware og ondsinnede angrep. Programvaren er vanligvis god for bruk på en datamaskin og noen ganger opptil tre forskjellige datamaskiner. Hver Norton-produktet har forskjellige lisenskrav. En lisensnøkkel kan brukes i opptil tre datamaskiner hvis din spesifikke Norton-produktet tillater det. Hvis produktet har en engangslisens, må du kjøpe en annen kopi av programvaren.

Bruksanvisning

1 Sjekk hvor mange PCer du er autorisert til å installere Norton-produktet. For å bekrefte antall datamaskiner, kontrollere spesifikke Norton-produktet. (Se Resources.) De fleste produkter har enten en enbrukerlisens bra for en datamaskin eller et tre-user datamaskin lisens.

2 Installer Norton på den andre datamaskinen. Bruk samme aktiveringsnøkkel som du brukte i installasjonen på den første datamaskinen. Hvis lisensen din (produktnøkkel) var bra for bare én datamaskin, må du kjøpe en annen kopi av Norton-programvaren.

3 Kjøp en ekstra kopi av Norton-programvaren. Besøk Norton produktsiden. (Se Resources.)

4 Last ned og installere programvaren på datamaskinen. Bruk aktiveringsnøkkelen som fulgte med kopi av programvaren til å godkjenne installasjonen.