Hvordan du oppretter nye e-postkontoer

Opprette en ny e-postkonto er en enkel oppgave du kan gjøre på nettet. Men mange av oss bli spammet på daglig basis, slik at noen mennesker velger å bekjempe dette problemet ved å ha flere e-postadresser som skal brukes til ulike formål. Kanskje du foretrekker en adresse spesielt for personlig bruk, en for jobb og en annen til å melde seg for Internett-nyhetsbrev. Det er mange uten pristillegg e-tjenester du kan bruke til å opprette en permanent konto eller få en midlertidig adresse som utløper etter 15 minutter.

Bruksanvisning

Opprett en Permanent konto

1 Bestem hvor du ønsker å få en ny e-postkonto fra. Det finnes en rekke gratis, web-baserte e-posttjenester som Hotmail, Yahoo og Gmail til din disposisjon. Du kan også velge å betale for en epost-tjeneste for utvidet funksjonalitet.

2 Gå til hjemmesiden til den valgte e-postleverandøren og registrere deg for en ny konto. Vanligvis vil du finne en "Registrer deg" link eller knapp et sted på siden.

3 Lag et forslag til e-postadresse. Dette vil være navnet som går før noe slikt som "@ yahoo.com." Hvis du bruker en gratis tjeneste leverandør, må du kanskje prøve et par ganger for å komme opp med en original ID som ikke allerede er i bruk.

4 Fyll i noen av de forespurte informasjonen som kreves. Vanligvis blir du bedt om å opprette en bruker-ID, passord og svar på sikkerhetsspørsmålet (e). Når du oppretter et passord, sørg for å velge noe som består av bokstaver, tall og / eller symboler for å holde sikkerheten intakt.

5 Les vilkårene for avtalen, vanligvis i slutten av registreringsprosessen, og hvis du godtar dem, klikker du på "Jeg godtar" eller lignende. Du har nå en ny e-postadresse.

Opprett en midlertidig konto

6 Gå til en midlertidig e-postleverandør nettside som GuerillaMail.com og klikker på en "Get midlertidig e" link eller knapp på siden. En generator skaper en tilfeldig e-postadresse for deg å bruke. Mange midlertidige e-post utløper etter 15 minutter.

7 Kopier den midlertidige adressen som skal brukes der du trenger det.

8 Gå tilbake til e-postleverandøren hjemmeside og motta meldinger.