Hvordan du overfører musikk videoer på et Micro SD-kort

Hvordan du overfører musikk videoer på et Micro SD-kort


Det er flere måter å lagre data fra datamaskinen. En metode er å bruke et Micro SD-kort. Denne lagringsmedier er ofte brukt til å lagre data fra digitale kameraer og videokameraer. En Micro SD-kort er en teknologi som ble opprettet i 2005 som en mindre versjon av den tradisjonelle SD-kortet. Overføre data på Micro SD-kortet er ikke vanskelig. Imidlertid kan den vanskelige delen av denne prosessen være å finne en metode for å koble Micro SD-kort til datamaskinen. Datamaskiner har ikke Micro SD-kortspor, så du må bruke et Micro SD-kortleser. Overføring av musikkvideoer til Micro SD-kort er en rask prosess når du har koblet kortet til datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Kjøp et Micro SD-kortleser. Hvis du allerede eier en tradisjonell SD-kortleser, kan du kjøpe en adapter som konverterer Micro SD-kortet inn i en tradisjonell SD-kort.

2 Sett inn Micro SD-kort i Micro SD-kortleser.

3 Koble Micro SD-kortleser inn i datamaskinens USB-port. De fleste Micro SD-kort lesere vil ha en LED-lys som indikerer at leseren er riktig koblet til datamaskinen.

4 Naviger til eksterne enheter på datamaskinen din. Dette er ofte funnet i "Min datamaskin" i datamaskinen. Du bør være i stand til å se den eksterne enheten oppført.

5 Dobbeltklikk på Micro SD-kortleser på datamaskinen din. Dette vil åpne Micro SD-kortstasjonen på datamaskinen som enhver annen fil mappe på datamaskinen.

6 Åpne mappen eller et annet sted hvor musikk videofiler er lagret. Klikk på filen og dra den inn i Micro SD-mappen.

Hint

  • Vær forsiktig når du setter inn Micro SD-kortet inn i leseren. Du skal ikke behøve å tvinge kortet inn.