Hvordan du ser Må AVI-filer på DVD-spillere?

Mange laste ned videofiler på Internett for å se dem på sine datamaskiner. En av de mest populære videoformater er AVI. AVI er lik DVD-videofiler fordi de støtter flere streaming-filer, men de har en tendens til å være større enn andre videoformater og mange ganger trenger spesielle spillere å lese og vise videoene. På grunn av dette, er de ikke alltid kompatible med DVD-spillere med mindre den skal brennes på en CD eller DVD. Den enkleste måten å gjøre dem kompatible for å spille på en DVD-spiller er å brenne en video-CD, også kjent som en VCD.

Bruksanvisning

1 Åpne din video brenner programvare. Det finnes mange programmer som kan brenne videoer. To av de mest populære programmene er Nero og Roxio Creator, men det finnes også gratis programmer som Starburn og Final Burn Free (se Ressurser).

2 Velg "Lag en VCD." Dette vil lede deg til hovedskjermbildet for brenning.

3 Velg "Legg til fil," finn AVI filene du vil brenne, og velg "Åpne" eller "OK", avhengig av hva som er tilgjengelig. AVI-filer vil bli lagt til en liste. Tomme CDer holde ca 800 MB med data, så sørg for at filene ikke er for stor.

4 Sett inn en tom CD i CD-stasjonen. Etter å legge alle filene du ønsker, velger du "Burn".