Hvordan du skal se på en Tumblr innlegg fra i går

Den Tumblr microblogging-plattformen er designet for enkel blogging og derfor har enkle funksjoner. Selv om dette enkelhet er gunstig i de områdene for å skape ulike typer innlegg med ulike medier, er det mindre gunstig når det gjelder å finne gammelt innhold. Mangel på kategorier, datoer som ikke er oppført med visse temaer og overfylte Dashbord er bare noen av faktorene som kan gjøre det vanskelig å finne selv gårsdagens innlegg. Selv om det kanskje ikke er tydelig merket, kan du bruke Dashboard for å finne dine gamle innlegg, og Tumblr automatiske arkivsystem kan finne gamle innlegg på andres blogg.

Bruksanvisning

dine innlegg

1 Naviger til Tumblr.com og logge på kontoen din.

2 Klikk på "innlegg" i høyre kolonne av dine Dashbord. Din "innlegg" linken inneholder også antall innlegg du har i dag publisert på Tumblr bloggen.

3 Bla ned til du ser innleggene dine fra i går. Du kan klikke på "Rediger" eller "Delete" for å redigere og slette innlegg direkte fra dashbordet.

En annen brukers innlegg

4 Naviger til Tumblr blogg som du ønsker å finne gårsdagens innlegg.

5 Se etter "Arkiv" linken og klikk på den. Hvis du ikke ser en "Archive" link, skriver du inn ordet "Arkiv" på slutten av nettadressen i nettleseren bar og trykk "Enter" -tasten. Dette tar deg til Tumblr automatiske blogg arkivsystem.

6 Klikk på innlegg med gårsdagens dato skrevet ut på toppen av innlegget ikonet. Dette vil åpne et nytt vindu med innlegget.