Hvordan du trener Do Over 150 i Fiske Opplæring på «World of Warcraft»?

På det nettbaserte spillet "World of Warcraft", fiske ferdighet kan du fiske i innsjøer, hav og elver i hele den elektroniske verden. Som du kaste din linje, vil ditt fiske ferdigheter øke, opp til maksimalt nivå på 525. Men etter hvert 75 nivåer vil du slutte å få ferdighetspoeng og må besøke en fiske trener som er i stand til opplæringen du i neste rang i fiske. Når du kommer til 150 fiske ferdigheter, må du finne en trener som har evnen til å trene Expert rang i fiske, som vil tillate deg å gå videre til nivå 225.

Bruksanvisning

1 Reis til noen av de store byene for din fraksjon. For Alliance tegn, disse inkluderer Darnassus, Ironforge og Stormwind, mens Horde tegn kan reise til Orgrimmar, Thunder Bluff eller The Undercity.

2 Reis gjennom gatene i byen til du støter på en vakt enten gå rundt eller stående ved veien. Når du beveger musen over vakt, bør du se ikonet endringen til en utrullet bla.

3 Høyreklikk på vakt for å snakke med ham. Velg "Profession Trainer" fra listen over elementets i chat-vinduet, velg deretter "Fiske" fra neste liste. Klikk på "Close" for å lukke vinduet.

4 Trykk "M" for å få opp et kart over byen. Plasseringen av fiske trener vil bli merket med et rødt flagg, og vil alltid være ved siden av en vannmasse. Trykk "M" igjen for å lukke kartet og gå gjennom byen til du kommer opp til fiske trener.

5 Høyreklikk på fiske trener. Klikk på "Expert Fiske" øverst i vinduet som vises. Klikk deretter på "Train" nederst i vinduet. Lære denne ferdigheten vil koste deg en gullmynt. Nå kan du øke fiske ferdigheter opp til nivå 225.

Hint

  • Når du kommer til nivå 225 i fiske, må du gjenta denne prosessen for å øke fiskeferdighetsnivå ytterligere.