Hvordan du velger en PC-skjerm

March 14 by admin

Hvordan du velger en PC-skjerm


Tatt i betraktning hvor mye tid mange mennesker tilbringer foran datamaskinene sine, velge en ny PC-skjerm kan være en alvorlig prosess. Det er så mange alternativer tilgjengelige for at prosessen kan virke overveldende.

Bruksanvisning

Hvordan du velger en PC-skjerm

1 Undersøk datamaskinen trenger. Hvis du og din familie bruker PCen mest til lekser, lese e-post eller surfe på Internett, deretter en mindre, tradisjonell monitor vil sannsynligvis gjøre. Hvis du er en film buff, vil du ønsker å vurdere en widescreen-skjerm. Ivrige spillere trenger større skjermer med høyere lysstyrke nivåer og oppdateringsfrekvenser til spill ved høye oppløsninger. Hvis du bruker PCen til å bygge nettsteder eller design grafikk, så du trenger en flat PC-skjerm med god fargenøyaktighet.

2 Vurder dine monitor alternativer. De to hovedtyper av PC-skjermer er katodestrålerør (CRT) og Liquid Crystal Display (LCD). Mens de nyere LCD-skjermer er mindre, mer fancy og mer stilfull, mange mennesker fortsatt sverger til de større, digre CRT-skjermer. Hvis du er i digital bildebehandling, CRT modellene har høyere kontrast, et bredere spekter av farger og muligheten til å vise bilder fra forskjellige vinkler. Spillere ofte foretrekker raskere oppdaterings tider av CRT-skjermer. CRT er også vanligvis billigere enn LCD-skjermer. Men LCD-skjermer bruker mindre energi, genererer mindre varme og tar mindre plass.

3 Bestem hvilken størrelse skjerm du trenger. Standard PC skjerm størrelser er 17 inches, 19 inches, 20,1 inches, 21 inches og 22 inches. De fleste bruker en 17-tommers eller 19-tommers skjerm for daglige databehandlingsvirksomhet. Widescreen-skjermer er bredere enn de er høye. Mål arbeidsområdet til å finne ut hvilken størrelse skjerm vil passe.

4 Bestem ditt budsjett og har en pris i tankene når du kjøper en ny skjerm.

5 Forskning PC skjermer på Internett. Når du har plukket ut hvilken type og størrelse på skjermen passer dine spesifikke behov, gå på nettet for å undersøke forskjellige merker og modeller. Sjekk ut Consumer Reports og lese omtaler.

6 Kjøp din nye PC-skjerm. Selv om undersøkelser skjermer online sparer tid, er det best å sjekke ut skjermene på en murstein og mørtel butikken før du kjøper. Skjermene er vanligvis slått på slik at du kan vise skjermytelse og bildekvalitet. Se etter uskarphet og forvrengninger. Spør om garantier og retur politikk i tilfelle den nye skjermen er ikke riktig pick tross alt.

Hint

  • Sjekk om din nye PC-skjerm leveres med en kabel som kobler den til computer.As snart du slår på din nye PC-skjermen, må du kalibrere den for å få best mulig farge.
  • Send aldri en gammel PC skjerm til deponi. Finn et sted som resirkulerer dataprodukter. Det er bedre for miljøet og er et juridisk krav i enkelte stater.

Related Articles