Hvordan Dumpe en ROM i Windows Mobile

Windows Mobile er en bærbar versjon av det populære operativsystemet Windows fra Microsoft. Det er installert på mange Blackberry smarttelefoner og PDA-er (eller personlige digitale assistenter). En ROM er en back-up digital bildefil av en slags video spill som er laget for en konsoll. Hvis noe skjer med den harde kopi av videospill, kan du bruke en emulator (program som spiller ROM) på hvilken som helst enhet den er installert på (for eksempel en Windows Mobile-enhet) for å spille det spillet når du vil. Du må dumpe ROM i Windows Mobile-enhet, slik at du kan spille spillet på det selv.

Bruksanvisning

1 Ta minnekortet ut av din Windows Mobile enhet (det være seg et Compact Flash, SD, eller Micro-SD-kort) og sett det inn i datamaskinen port / kortleser på datamaskinen med ROM-fil på den.

2 Exit ut av eventuelle autoavspillingsalternativer som vises og finn din ROM-fil. Høyreklikk på den og velg "Cut".

3 Klikk på "Start" og "Computer".

4 Finn minnekortet under ordene "Enheter med flyttbare lagringsmedier." Dobbeltklikk på minnekortet når du finner den. Vent et Windows Utforsker-vindu til å åpne viser innholdet på minnekortet.

5 Klikk på et tomt område i vinduet som viser i minnekortet med høyre museknapp. Velg "Lim inn." Vent til Windows for å sette ROM-fil på minnekortet. Når den er ferdig, ta ut kortet og sette den tilbake i din Windows Mobile enhet. Du har nå dumpet ROM filen til din Windows Mobile enhet slik at du kan spille spillet back-up med emulator program.