Hvordan Eject Flash Drive på Macintosh

Flash-stasjoner eller minnepinner, er billig og praktisk, men fordi de er så enkle å bruke og misbruk, de er utsatt for korrupsjon. Den største måten du kan skru opp flash-stasjonen er å løse det på feil måte.

Macs spesielt ikke kommer med mye dokumentasjon, så du kan ikke ha de riktige retningene heller. Det er en liten forsinkelse i mate ut disker på en Mac som forvirrer mange mennesker. Mac har også en måte å holde på skrivbare medier som minnepinner og minnepinner.

Bruksanvisning

1 Når du setter inn flash-enhet i USB-porten, har den et lite lys som blinker på og av? Hvis den gjør det, det er bra, fordi det lyset forteller deg når datamaskinen er tilgang til stasjonen. De fleste stasjoner har en blinky lys, men hvis din gjør det ikke, bør du vurdere å kjøpe en annen.

2 Når du ønsker å fjerne flash-stasjon, må du først "demontere" disken fra systemet. På en PC er det en liten menypunkt i nedre høyre hjørne hvor du kan velge "Trygg fjerning av maskinvare" eller noe sånt. På en Mac, har du flere valg for å fjerne stasjonen. Den enkleste og mest vanlige måten er å dra disksymbolet til papirkurven.

(Merk at når du gjør dette, blir søppel ikonet inn i en "eject" -ikonet -. Som er en linje og en trekant som peker oppover I gamle dager pleide folk å være redd for å dra sine disker til papirkurven for frykter de ville slette filene sine. Så de endret ikonet.)

3 Vent til ikonet forsvinner fra skrivebordet, men ikke trekk den ut av USB-PORTEN ENNÅ. Se på flash-stasjonen. Er lyset blinker? Hvis så, la den i. Når det slutter å blinke, kan du trekke den ut.

4 Noen ganger datamaskinen nekter å la flash stasjonens utløser. Det vil fortelle deg at filene på den er fortsatt i bruk. Det kan ikke løse ut så lenge maskinen bruker stasjonen. Problemet er at programmene dine noen ganger bruke stasjonen, selv etter at du er ferdig. Så hvis du får denne meldingen, må du først sørge for at alle docments er lukket, og hvis det ikke fungerer, avslutter alle programmer du brukte med flashdrive. (Blikk ned på dokke - det vil være en liten svart trekant under hver ikon med en åpen søknad.)

Hvis datamaskinen din bare ikke vil gi slipp på tommelen stasjonen, selv med alle programmer lukket, kan du prøve to andre tiltak. Bruk alternativet-kommando-rømning for å få opp "force quit" vinduet, og velg Finder. Du kan faktisk ikke slutte Finder, men du kan "starte på nytt" det, og som vil føre til at skjermen til å blinke og tegne. Hvis alle andre programmer er lukket, bør du være i stand til å løse ut flash-stasjonen etter det.

I sjeldne tilfeller kan en prosess fortsatt låse opp flash-stasjonen. Den siste utvei er å stenge maskinen ned. Når den er slått av, er det alltid trygt å fjerne usb flash-stasjon eller minnepinne.