Hvordan Eliminer Har Babylon Fra My verktøylinjen?

Babylon er et nettsted som lar sine brukere til å skrive inn utenlandske ord og motta oversettelsene nesten umiddelbart. Du kan også legge til en verktøylinje til toppen av nettleseren vinduet, noe som vil gjøre det samme funksjon uten å måtte navigere til Babylon hjemmeside. Mens praktisk, kan det rot vinduet, og hvis du ønsker å slette verktøylinjen, er det lett, men tar noen veldig presis strategi.

Avinstallere og slette Babylon

Det første du må gjøre for å fjerne programvaren Babylon fra datamaskinen, er å stoppe den fra å kjøre. I datamaskinens systemstatusfeltet (nede ved klokken), høyreklikker du på Babylon ikonet og klikk "Exit". For å bekrefte, klikker du på "Ja." Deretter klikker du på "Start" -menyen i nedre venstre hjørne av deg skjermen, velg "Run" alternativet. Når Kjør vinduet kommer opp, skriver du "appwiz.cpl" og trykk enter. Dette vil få opp en visning av alle programmene som er installert på operativsystemet. I nyere operativsystemer (XP eller Vista, for eksempel), når du åpner Start-menyen, kan du også velge alternativet Kontrollpanel, og velg "legg til / fjern programmer" fra vinduet. Uansett vil fungere, og uansett vil få deg til det samme vinduet, som du trenger nå. Når programmene er alle vises, bla gjennom listen og finne alternativet Babylon Toolbar. En høyre side av vinduet, klikk på "fjern / avinstallere" alternativet som tilsvarer Babylon. Klikk "Ja" for å bekrefte, og vent et øyeblikk som programmet vil bli fjernet fra datamaskinen. Når det er ferdig, blar gjennom listen over programmer på nytt, og pass på at det ikke er andre Babylon programmer er installert (som det har vært rapporter om dette fra noen brukere). Hvis det er ingen, lukke dette vinduet, og åpne "Min datamaskin" -menyen i startmenyen. Åpne "C:" stasjonen, og navigere til og åpne "Program Files" -menyen. Finn Babylon mappen, høyreklikk på den og slette den. Etter det er gjort, bør du tømme papirkurven og datamaskinen bør være fri for Babylon.

Feilsøking

Men noen ganger Babylon kan spre seg til andre programmer, og fortsatt på datamaskinen etter å ha blitt avinstallert. For å fjerne programmet videre etter å ha fulgt fremgangsmåten ovenfor, sjekke "Add-ins / Add-ons" i alle nettlesere. Det kan fortsatt være der selv etter avinstallering. Fjern Babylon fra disse. Du kan også være lurt å gjøre en manuell sletting av alle ting Babylon. Igjen, klikk på Start-menyen, og åpne "Run" alternativet. Skriv inn "regedit" (uten anførselstegn) og trykk enter. Klikk på "Edit" på menylinjen og trykke "finne". Skriv «Babylon» i tekstfeltet og trykk enter igjen. Dette vil søke på datamaskinen din og finne alle filer knyttet til og innlemme teksten «Babylon». Slett alt som kommer opp i forbindelse med Babylon. Trykk på F3 for å finne neste registernøkkelen er koblet til Babylon. Slett det og fortsette til det ikke er flere journalposter som er involvert med Babylon. Vær på vakt på dette, men å bare slette det du vet å være koblet til Babylon. Slette andre filer (muligens trengs filer) kan føre til at datamaskinen ha uønskede effekter og brukervennlighet problemer. Etter dette starter datamaskinen. Programmet bør være helt borte.