Hvordan eliminere like Kontakter

Hvordan eliminere like Kontakter


Dupliserte kontakter kan dukke opp i datamaskinens adressebok etter synkronisering den mobile enheten med e-postklienten, og kan rot adresseboken. For å organisere adresseboken har du muligheten til å slå sammen dupliserte kontaktopplysninger eller bare slette dupliserte kontaktkortet. Når du redigerer informasjon, være sikker på at du sletter en faktisk duplikat og ikke den samme kontakten med et annet nummer.

Bruksanvisning

Duplicate fjerning på Apple Adressebok

1 Åpne "Programmer" -mappen i Finder, og dobbeltklikk på "Address Book" ikonet.

2 Klikk "Card" på toppen av skjermen og velg "Se etter duplikater" fra rullegardinmenyen.

3 Klikk på "Merge" -knappen for å slå sammen dupliserte kontaktinformasjon eller klikk "Avbryt" for å fjerne duplikater manuelt.

4 Marker duplikat kontakt og trykk på "Delete" -knappen på tastaturet. Klikk på "Slett" i dialogboksen for å bekrefte handlingen.

Duplicate fjerning på Gmail

5 Logg på Gmail og klikk på "Kontakter" linken på venstre side av nettleservinduet.

6 Klikk på "Finn Duplikater" -knappen på høyre side av skjermen.

7 Klikk på "Mer" -knappen for å vise dupliserte kontakter, og klikk på "Merge" -knappen for å kombinere kontaktinformasjon til eksisterende kontakter.

Duplicate Removal i Outlook

8 Åpne Outlook, og klikk på "View" -knappen øverst på skjermen.

9 Velg "Current View" fra rullegardinmenyen og klikk på «Tilpass gjeldende visning."

10 Klikk "Fields", "Modified" og "Legg til".

11 Klikk på "Flytt opp" å presse "Modified" til toppen av listen. Klikk "OK" og klikk "OK" igjen for å bekrefte handlingen.

12 Hold nede "Ctrl" -tasten og klikk på dupliserte kontakter i kontaktlisten, og trykk deretter på "Delete" -tasten på tastaturet. Klikk "Yes" for å bekrefte handlingen.