Hvordan eliminere Microsoft Internet Explorer Pop-Ups

Pop-ups er ekstra vinduer som starter når du besøker visse nettsteder. De fleste av dem er irriterende reklame som viser alt fra shopping sprees til filmsalg. Disse annonsene tregere nettleserens hastighet og ytelse. Hvis du bruker Internet Explorer som nettleser, kan du eliminere disse ulemper ved å bruke IE innebygde pop-up blocker.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Verktøy" -menyen som ligger på toppen av nettleservinduet og velg "Pop-up blokkering." Klikk på "Slå på Po-blokkering" for å slå på pop-up blocker og Internet Explorer vil blokkere pop-up reklame.

2 Juster pop-up blokkering innstillinger ved å klikke på "Verktøy" -menyen, velge "Pop-up blokkering" og klikke "Pop-up blokkering." Velg blokkeringsnivået du vil bruke, og (lav, middels eller høy). Du kan velge alternativet for å spille av en lyd hvis du vil at Internet Explorer skal varsle deg når den blokkerer en pop-up.

3 Skriv inn URL-adressene til nettsteder som du vil tillate pop-ups for i «Adressen til nettstedet for å tillate" boksen. Klikk på "Legg til".

4 Gå til nettsiden med en pop-up hvis du vil se en pop-up som Internet Explorer blokkert. Klikk på informasjonslinjen når den varsler deg om at en pop-up vindu ble blokkert. Klikk "Vis blokkert pop-up" for å vise pop-up.