Hvordan Email Store filer gratis

Hvordan Email Store filer gratis


En stor fil er noe som er for stor for e-postprogrammet eller server for å håndtere. Hvis du prøver å legge noe til din e-postprogram, og du får en melding som forteller deg objektet er for stor for serveren, betyr det at filen er for stor til å sendes via e-post. Men hvis du trenger å sende den til noen, det er andre måter å sikre at det blir det.

Bruksanvisning

1 Lagre filen på skrivebordet ditt med et navn du vil huske. Dette vil hjelpe deg sørge for at du ikke mister filen, selv når du prøver å sende det via e-post.

2 Høyreklikk skrivebordet og velg "Create New" og deretter "Folder". Gi mappen et navn du vil huske. Dra filen du ønsker å sende e-post til mappen. Høyreklikk på mappen og velg "Send til" og deretter "Zip mappen." Dette vil komprimere filen til en mer håndterlig størrelse. Prøv å sende det via e-post. Hvis det går gjennom, trenger du ikke å gjøre noe annet. Hvis det fortsatt er for stor, kan du fortsette til neste trinn.

3 Klikk på en gratis fil hosting nettsted (se Ressurser). Opprett en konto og deretter laste opp store filer. Send e-post til mottakeren koblingen til filen fiendtlig sted, som du får når du er ferdig med å laste opp filen. De kan besøke området og laste ned filen for seg selv.