Hvordan en Melodi fremskynde meg bærbar PC?

Hvordan en Melodi fremskynde meg bærbar PC?


Som bilen din, bør du av og tune opp den bærbare datamaskinen for å sikre at du får best mulig ytelse fra den. En TuneUp bidrar til å forbedre din bærbare ytelse ved å eliminere overflødige data på harddisken, fjerne ubrukte programmer og applikasjoner, og sikre maskinvaren holder seg ren. Du kan utføre en rekke optimaliseringer på datamaskinen; hver og en vil bidra til å øke ytelsen på en annen måte.

Hard Drive Cleanup

Rydder opp harddisken din bærbare datamaskin kan gi en betydelig økning i systemytelsen. Besøk Kontrollpanel til å avinstallere programmer og applikasjoner fra datamaskinen. Bruk diskopprydding for å finne og eliminere midlertidige filer og loggfiler, og for å fjerne valgfrie komponenter som du ikke bruker. Når du har frigjort plass på harddisken, kan du kjøre Diskdefragmentering til å organisere dataene på harddisken og Feilkontroll verktøyet for å sikre harddisken din er feilfrie. Rengjøring og organisere harddisken gjør det enklere for datamaskinen for å finne filer og data, og kan tilby en merkbar økning i datamaskinens ytelse. Også, installere og kjøre oppdatert antivirusprogramvare på en jevnlig basis.

Oppstart Applications

Noen programmer og programmer kjøres automatisk når du starter datamaskinen, selv om du ikke vil ha dem til. Disse programmene kan konsumere en stor del av datamaskinens RAM og øke mengden av gang datamaskinen tar å starte. Bruk System Configuration verktøyet på den bærbare datamaskinen for å velge hvilke programmer vil kjøre når du starter datamaskinen. Deaktivering av programmer som kjører ved oppstart vil ikke bare tillate datamaskinen til å starte opp raskere, men vil også holde mer systemressurser til rådighet for de programmene du bruker på en dag-til-dag basis.

strøm~~POS=TRUNC

Bærbare datamaskiner nytte av riktig strømstyring. Du kan konfigurere flere strøminnstillingene for å finne ut hvordan datamaskinen oppfører seg når den er koblet til en strømforsyning, og når det går på batteristrøm. Rediger Strømalternativer på den bærbare datamaskinen, og forsikre deg om at datamaskinen er konfigurert til å fungere på sitt maksimale kapasitet når den er koblet til en strømforsyning. Avhengig av alderen på den bærbare datamaskinen, kan du kanskje ikke merke en betydelig endring i ytelse etter å konfigurere strøminnstillingene.

Maskinvare optimaliseringer og oppgraderinger

De fleste TuneUp løsninger er programvareløsninger, men du kan forbedre ytelsen til den bærbare datamaskinen ved å rense og oppgradere noen av sine maskinvarekomponenter. Installere nye RAM-moduler på datamaskinen er den enkleste måten å øke den bærbare ytelse; ta kontakt med din bærbare manualen for å finne ut hvilken type RAM til å installere og hvor mye RAM datamaskinen kan støtte. Hvis din bærbare er en eldre modell, kjøpe et nytt batteri for datamaskinen kan forlenge driftstiden når den kobles fra strømforsyningen. Til slutt, som med stasjonære datamaskiner, ved hjelp av trykkluft til støv i ventilasjons områder av den bærbare datamaskinen vil hindre overdreven varme buildup og gjør at datamaskinen kan kjøre på effektive temperaturer.