Hvordan Endre administrativt passord for å komme inn på datamaskinen

Hvordan Endre administrativt passord for å komme inn på datamaskinen


Når en datamaskin forlater fabrikken for bruk i boliger, skoler og bedrifter, er mange standardkonfigurasjoner endret for å gjenspeile behovene til sine brukere. Etablering av et passord sikrer at disse nye innstillingene ikke endres på noen brukere unntatt administratoren. I en administratorkonto, har du ubegrenset tilgang til datamaskininnstillingene, inkludert filer og mapper som er bevisst skjult for å beskytte viktige systemkonfigurasjoner skjema blir endret ved et uhell. Husk alltid administratorpassordet fordi Microsoft ikke kan hjelpe deg å gjenopprette den.

Bruksanvisning

1 Åpne "Start" -menyen ved å klikke på Windows kulen i nedre venstre hjørne av skjermen. Velg "Control Panel" fra oppgaveruten til høyre.

2 Velg "Brukerkontoer og Family Safety" i kontrollpanelet. Velg alternativet for å endre Windows passord under Brukerkontoer underposisjon.

3 Finn administratorkontoen hvis datamaskinen inneholder flere kontoer. Både Administrator etiketten og passordbeskyttet etiketten vil bli oppført under kontonavnet.

4 Klikk på "Endre passord". Skriv inn gjeldende passord og det nye passordet i de aktuelle boksene. Skriv det nye passordet igjen i bekreftelsesboksen. Passordet er case sensitive.

5 Skriv inn et passord påminnelse inn tipset boksen. Hintet vil hjelpe deg å huske passordet ditt. Husk at det vil være synlig for alle andre som forsøker å logge seg inn på denne kontoen.

6 Klikk på "Endre passord" for å lagre innstillingene.

Hint

  • Passordet er case sensitive. Hvis du skriver det med store bokstaver, må du oppgi det på samme måte hver gang du logger inn i datamaskinen.