Hvordan endre Attachment Størrelse i Outlook 2007

Hvordan endre Attachment Størrelse i Outlook 2007


E-post med store vedlegg av enten filer eller bilder kan tette en persons innboks, og noen filer er for store til å være festet i sin opprinnelige tilstand. For å unngå at meldingen returnert til deg fordi det er for stor, komprimere størrelsen på bilder og filer i Microsoft Outlook 2007. Dette vil maksimere antall vedlegg du kan sende i en e-post og hastigheten de reiser til mottakeren. Komprimering et bilde eller en fil i en e-post vil ikke endre størrelsen på originalen.

Bruksanvisning

Bilder

1 Åpne Microsoft Outlook og opprette en ny e-postmelding.

2 Klikk på "Sett inn" og velg "Legg ved fil" fra "Inkluder" gruppe.

3 Naviger til bildet du vil legge ved, og klikk på den for å markere bildet, klikk deretter på "Sett inn".

4 Klikk på pilen i bunnen, høyre hjørne av "Inkluder" -kategorien; dette er "Dialogboksen Launcher". Du vil nå se en boks med "Attachment Options" til høyre for e-postmeldingen.

5 Bla ned hvis du ikke kan se "Bildealternativer" i "Vedlegg Options" -panelet.

6 Klikk på rullegardinpilen under "Velg bildestørrelse:" i "Picture Options" og velg den størrelsen du ønsker å gjøre bildet ditt.

7 Klikk "Send" når du er ferdig å komprimere bildene og skrevet e-posten.

Andre filer

8 Klikk "Start", som er representert ved Windows-ikonet nederst til venstre i skjermen, og velg "Computer". Du kan også dobbeltklikke på "Computer" hvis det er på skrivebordet ditt.

9 Naviger til mappen som inneholder filen du vil sende, og finne filen. Klikk på den for å markere filen. Hold "Ctrl" og klikker på hver fil du vil sende hvis du sender mer enn én.

10 Høyreklikk og velg "Send til" og deretter "Komprimert (zippet) mappe."

11 Høyreklikk den nylig komprimerte filen, som vil ha samme navn som den opprinnelige filen, men et annet ikon og ".zip" filtypen, uten anførselstegn. Pek på "Send til" og velg "E-postmottaker". Et nytt meldingsvindu Microsoft Outlook vises.

12 Skriv inn e-postadressen du sender filen til en ny emnefeltet hvis ønskelig og eventuell annen informasjon du vil ha i meldingsteksten. Klikk på "Send".

Hint

  • For å sende vedlegg raskere, holde vedlegg under 2 megabyte.
  • Hvis du har et stort antall vedlegg, send dem i flere e-poster.