Hvordan endre bakgrunns i Photoshop CS

Hvordan endre bakgrunns i Photoshop CS


Adobe Photoshop, også kjent som Photoshop 8, er en ganske gammel versjon av programmet (den gjeldende versjonen blir CS5). Imidlertid er Photoshop CS fortsatt mye brukt av mange grafiske kunstnere og bedrifter. En av oppgavene utføres ofte ved hjelp av Photoshop CS er å endre bakgrunnen i et bilde. For eksempel kan du ha et bilde av de ansatte ved en bedrift som må plasseres mot en fargebakgrunn. Dette er raskt og profesjonelt utført ved hjelp av Photoshop CS.

Bruksanvisning

1 Last det bildet du ønsker å fjerne bakgrunnen fra på datamaskinen din, enten ved overføring fra et kamera eller lagringsmediet eller ved å skanne det inn.

2 Åpne Photoshop CS. Velg "File" fra menyen og velg "New". I dialogboksen som vises, angir pixel bredden og høyden du ønsker for dokumentet, og klikk "OK."

3 Endre "Forgrunn" farge på bunnen av verktøylinjen til den fargen du ønsker for din bakgrunn. Velg "Paint Bucket" verktøyet og bruke den til å fylle lerretet med fargen.

4 Velg "File" fra menyen og velg "Open". Finn bildet som du har lagt i trinn 1 og åpne den.

5 Velg "Pen" verktøy fra verktøylinjen. I alternativene på toppen, velg "Path."

6 Bruk verktøyet til å klikke rundt kantene på den eller de personer du ønsker å trekke ut fra bildet. Når du lukker banen, høyreklikk på den og velg "Make Selection".

7 Velg "Edit" fra menyen og velg "Kopier". Gå tilbake til den andre åpne dokumentet.

8 Velg "File" fra menyen og velg "Lim inn." Velg "Edit" fra menyen og velg "Transform". Fra alternativene, velger du "Scale". Bruk håndtakene på bildet for å endre størrelsen til å passe din bakgrunn.

9 Velg "Flytt" -verktøyet og plasser den utpakkede bildet der du vil. Lagre arbeidet ditt.