Hvordan endre Bitrate Shareware i Mac OS 10

Macintosh-maskinen bruker OS X (aka "10") operativsystem for å ikke bare kjøre programmer, men å integrere programmene når det er nødvendig med andre funksjoner som nettverket når det trengs. Du kan endre, eller "bytte ut" peer-to-peer-programvare, også kjent som "bitrate" software, hvis du foretrekker å bruke et annet program enn det som i dag ligger på harddisken. Det finnes en rekke shareware bitrate programmer tilgjengelig for Mac, som alle fungerer på en lignende måte, hvis med små forskjeller på grunn av sine utviklere. Du må fjerne alle referanser til bitrate programvaren som opprinnelig ble brukt slik at det ikke lenger vil være standardvalget.

Bruksanvisning

1 Last ned en bitrate program til Mac-skrivebordet som er tilgjengelig som "shareware" og så kan brukes til sin fulle evner uten å bli kjøpt outright - for eksempel "Transmission" program.

2 Dobbeltklikk på ikonet på hovedharddisken for å åpne vinduet. Dobbeltklikk på ikonet for "Applications" -mappen som er inne i vinduet nå åpen på skrivebordet.

3 Bla ned til bitrate program som ikke lenger skal brukes. Klikk en gang på den. Skriv inn en "X" i begynnelsen av navnet. Klikk en gang på skrivebordet for å endre programmets navn gjennom tilførsel av "X."

4 Finn en bitrate peer-to-peer-fil på harddisken som ble brukt med den originale bitrate programmet. Klikk én gang på filen. Trykk på "Command" + "I" for å få opp et informasjonsvindu.

5 Klikk på hengelåssymbolet i nedre høyre hjørne. Skriv inn din administrasjonen passord i "Passord" tekstfeltet på vinduet som vises. Klikk "OK" for å lukke vinduet.

6 Klikk en gang på «Åpne med" drop-down menyen bar som er over "Preview". Velg "Annet" fra rullegardinmenyen. Dra bitrate programvare peer-to-peer program som nettopp ble lastet inn i vinduet som vises på skjermen. Klikk "Open" for å lukke vinduet.

7 Klikk på den røde knappen øverst til høyre i informasjonsvinduet for å gjøre de endringene du har gjort permanent og lukke vinduet. Den shareware bitrate peer-to-peer programmet du nettopp har lastet ned er nå standard program for peer-to-peer bruk på Mac.