Hvordan endre blekk i en Epson NX300

Epson Stylus NX300 er en alt-i-ett skriver, skanner, kopimaskin og faksmaskin. Det er en blekkskriver, så hvis du gjøre mye av å skrive med det, må du endre din blekkpatronen etter kort tids bruk. Endring av blekk er ikke en komplisert oppgave. Det er noen grunnleggende trinn du bør følge, men for å sikre at blekket er erstattet riktig.

Bruksanvisning

1 Slå på strømmen til datamaskinen og skriveren.

2 Høyreklikk på Epson skriverikonet på oppgavelinjen og velg "Skriverinnstillinger". Når skriverinnstillinger åpnes, velg "Maintenance" fanen. Når vedlikeholds alternativene vises, velger du alternativet for "utskifting av blekkpatron." Instruksjoner vises som henvise deg om hvordan du endrer blekket i NX300, eller du kan følge instruksjonene og starter med trinn 3.

3 Se på skriverens skjermen på skriveren. Hvis blekkpatronen er tom vil den fortelle deg å erstatte det. Bare trykk "OK" og fortsett med trinn 4. Hvis du endrer kassetten før den er tom, trykk på "Copy / Fax" -knappen, og deretter "Meny" og deretter "Vedlikehold" og deretter "OK." Velg "utskifting av blekkpatron", og trykk deretter på "OK" igjen. Gå videre til trinn 4.

4 Lukk lokket til skannerdekselet, hvis det er åpent, og løft opp skannerrommet.

5 Åpne blekkpatrondekselet, som er på høyre side av maskinen.

Hint

  • Hvis du bruker en Mac, for trinn 2 åpne "Programmer", og deretter åpne Epson "Printer Utility", velg NX300-serien og deretter "OK." Derfra velger du "Vedlikehold" fanen og fortsette med resten av trinn 2.
  • Selv om du kan endre blekk uten å gå gjennom skriverprogramvaren, er det ikke anbefalt, som å gå gjennom programvaren vil tilbakestille skriverens blekknivåene, slik at datamaskinen er synkronisert med skriveren.
  • Aldri slå av strømmen til Epson NX300 mens du er i ferd med å endre blekk, eller mens blekket lades.