Hvordan Endre bunntekst i Excel 2007

Bunntekst er grafikk eller tekst trykt i bunnen margin på hver side i et dokument. De brukes til å vise informasjon, for eksempel sidenummer, revisjonsdato, filnavn eller tittel, er at gjentatt gjennom hele dokumentet. Når du bruker Microsoft Excel 2007 kan du velge å lage din egen bunntekst som inneholder all informasjon du liker, eller du har muligheten til å velge fra en av de forhåndsformaterte bunntekst.

Bruksanvisning

1 Åpne Excel-dokumentet som inneholder bunntekst som du ønsker å endre. I kategorien linjen øverst på siden finner du og klikker på "Sett inn" -kategorien.

2 Klikk på "Topptekst og bunntekst" knappen som finnes i teksten gruppen på høyre side. Ved å klikke på denne knappen, vises kategorien design. Topp- og bunnteksten verktøy som befinner seg innenfor denne kategorien vil tillate deg å lage en ny topp- eller bunntekst samt redigere gjeldende topp- eller bunnteksten.

3 Klikk på "Gå til bunntekst" knappen i navigasjons gruppen. Sett inn tekst ved å skrive inn teksten du vil skal vises som bunntekst din innen bunnteksten tekstboksen. Hvis du endrer en eksisterende bunntekst, slette tekst eller grafikk som allerede er der, og erstatte det med hva teksten eller grafikken du ønsker å fremstå.

4 Velg ønsket cellen der du vil at bunnteksten skal vises eller hvor det nåværende bunntekst eksisterer. Klikk og skriv tekst eller velg pre-formaterte data.

5 Klikk på den aktuelle knappen i topp- og bunntekst elementer gruppe, slik som sidenummer, dato eller filnavn, for å bruke noen av de forhåndsformaterte data.

6 Naviger tilbake til kroppen av dokumentet og fortsette ved å klikke på "Home" -kategorien.

Hint

  • Klikk på F1-tasten på tastaturet når som helst for å åpne Hjelp for Microsoft Excel.